fredag, december 28, 2012

Avoriaz

Ja så blev det den 28 december og Nick er taget til Avoriaz igen....snøft. Han skal der ned og arbejde igen i år. Så kommer han hjem igen når sneen er forsvundet om ca. 4 mdr. Det er jo hurtigt:) Heldigvis har han været hjemme iår og fejret julen med os. Det var været nogle rigtig hyggelige juledage, hvor vi har været sammen med hele familien, så han lige kunne sige "på gensyn" . :) Jeg har været meget tidlig oppe idag kl 6 og køret kl 7 for at køre Nick til skibussen som holdte i Tåstrup. Den kørte kl 8.....snøft. Han er dernede imorgen tidlig,( sådan ca.) men heldigvis var en af hans venner fra sidste år med på bussen til Avoriaz. Så bliver turen ikke så lang for ham. ;)
Lige nu sidder jeg foran IKEA I Tåstrup og venter på at de åbner. Skal købe 2 skabe til mit Scrapværelse så jeg kan få ryddet ordentlig op i mit rod. :) godt jeg er her så tidlig for der er udsalg, så kan jeg være heldig at være en af de første i køkkenafd.;)

Synes lige jeg ville vise et LO jeg har lavet med Nick fra da han blev student. Det sidder i hans bog som jeg lavede til ham i studentergave.
Det er ca. 29x29. Har brugt karton og pynt far CP Thickers. Stickets. Knapper.4 kommentarer:

Pialine sagde ...

Kan godt forstå du savner Nick allerede :)....scrapværelse?? har du fået et scrapværelse ?...du kunne lige have kommet forbi da du var i Taastrup, så kunne du have fået et kop morgente ;)....Dejlig gave du har lavet til Nick, det er han helt sikker blevet glad for. Kan du nu have en dejlig aften :)
Knus

Karina Beck sagde ...

4 måneder!
Rigtig flot layout, du har lavet til Nick.
Hvornår ses vi forresten igen?

Mio sagde ...

Dejligt LO af Nick : ) uff 4 mdr det er bare længe kan godt forstå du snøfter lidt det ville jeg også hvis det var Cecilia hulk.... *G*
Vi ses søde knus

Pia sagde ...

super lækkert lo med fine detaljer, kan godt forstå du savner ham allerede.
Du ønskes et godt nytår