fredag, september 30, 2011

Forleden talt jeg mine LO's sammen som jeg har lavet indtil nu. Jeg kan se at den står 16-5 til pigerne. Den statistik må jeg vist prøve at få rettet op på...;O)
Det blev til dette LO med et "gammelt" billede af Nick fra hans 18 års fødselsdag. :)
Jeg har prøvet splatte lidt med mister og "male" med Gesso. Det var ret sjovt, det skal jeg helt sikkert prøve igen.

Jeg har brugt karton fra Heidi swapp. Stickers fra OA som jeg har farvet med copic så de passede bedre i farven. Cowboystof som jeg har syet på LO'et. Teksten er printet. Thickers. Stjernerne er klippet ud af kartonet. Gesso. Glimmer mist som jeg har dryppet på baggrund kartonet. Ranger distressing ink. Hero Arts stjerne baggrundsstempel...det stempel er for lækker..:) 
Tror jeg vil ind og finde nogle billeder frem af drengene. Mere så pigerens LO føring kan blive udlignet lidt inden året er gået.:)
Jeg har endelig fået uglestoffet hjem. Så det meste af weekenden skal jeg sy flere tullebukser.:) Det er lige blevet vasket og er klar til at blive klippet og syet. Skulle jo gerne nå at blive færdig inden det lille pus vokser ud af størrelsen. ;O)

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog. Jeres søde kommentarer er jeg rigtig glad for.
Rigtig dejlig efterårs weekend til jer allesamen.

tirsdag, september 20, 2011

Et herrekort

Her er et Herrekort som jeg har lavet til Anonyme-scrapperes udfordring #28 ,hvor der skal laves et Herre kort.  :)

 Jeg har brugt stempler fra TH og Artemio. TH idea-ology Salvage Stickers. Spellbinder. Lawn fawn jessie's-ABC stempler. TH embossing dies. Embossinge pulver fra Ranger. Bånd. Kvistkarton.
Tusinde tak fordi I har kigget forbi min blog. Jeg er rigtig glad for jeres søde kommentarer.
I må ha' en rigtig dejlig uge.

mandag, september 12, 2011

Jeg har været på en forlænget weekend til Berlin fra d.8 til d.11, sammen med vores venne par som vi altid rejser sammen med.ar vores årlige weekend tur sammen med et af vores venner par. Det er 3. gang vi er der, og vi boede på det samme hotel som for 2 år siden. Det et et skønt hotel,ligger i Øst Berlin nogle side veje væk fra Karl Max Alle. Dejlig roligt område. Vejret var meget blandet mens vi ar der. De var meget koldt og regnfuldt de første 2 dage, men så blev det bare bedre og bedre, søndagen havde vi hedebølge.:) Men vi var ude og opleve en masse, de første dage trods regnen. ;O) Ih hvor var det bare dejligt med nogle fridage væk hjemme fra. =0)
Jeg er i fuld gang med at printe billeder til min Smash bog. Når den er færdig kommer den på bloggen. ;O) I stedet for,får I lige et LO med Emilia som jeg ikke har vist endnu.....godt at ha' noget i gemmerne...*gg*

Karton fra Prima. Thickers som jeg har malet. Stickers. Kageserviet. Knapper. Tags. Rub-ons. Bånd. MS punch til "bort". Chipboard hjerte: TH crackle paint og dapper
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :)
De varmer og er med til at holde mig igang med at blogge.
I må ha' en rigtig dejlig uge.

onsdag, september 07, 2011

OSH julekort og Smash...

Læste forleden på Scrapsisters forum at Søsterne Grene havde nogle skønne notes bøger. Så måtte jeg jo lige kigge forbi butikken.....ih tror vist jeg er lidt for nem at lokke....*gg*. Nå men jeg fandt da nogle, der var en del af den lille og kun 1 tilbage af den store. (må forbi en anden af søsterne Grene for den stor er for lækker. De øverste billeder er fra den store). 
Jeg har sprættet den ene op og delt alle siderne, så sætter jeg dem tilfældigt sammen igen. :) Sådan min helt egen hjemmelavet "smash" bog.:O) Den er dog ikke sat sammen endnu, men jeg arbejder på det. ;O)

OSH julekort
Jeg har brugt mit nye Baby-reindeer fra Hero Art. Twine. Lawn Fawn stempler: Ornate-ornaments. Say-Cheese. Kvist og alm. karton. Rest papir. Krympeplast. Merry Christmas stempel fra TH. Tekst "Glædelig jul" og "juletræet med sin pynt" er printet. Knapper. Julestempler fra Panduro. Æble punch. MS punch.

Her er de sidste af mine julekort til OSH julekasse til Scrap'n'dream på lørdag. :)
Desværre kommer jeg jo ikke....snøft.....heller ikke bare for at kigge.....snøft.
Men rigtig god fornøjelse til jer som kommer, håber I får en rigtig hyggelig dag. :)

Idag har været en god dag på nettet, jeg er kun blevet smidt af 3 gange og opdateret 1 gang. Det bedste den er ikke gået i frys......(endnu).....tro der går fremad.....*gg*.

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog.
Det er så hyggeligt at læse jeres søde kommentarer.
I må ha' en rigtig dejlig uge.

mandag, september 05, 2011

Hej jeg er her endnu og nu har jeg endelig lidt scrap og vise jer.:). Jeg har også haft rigtig mange problemer med min bærbar. Jeg fik opdateret vista, siden har min bærbar ikke virket ordentlig. Prøvede at brug Firefox stedet for Internet explorer, det hjalp ikke spor, så gik jeg tilbage explorer....eller skulle jeg sige en fuser. Men så troede jeg at min gamle pc'er var mere trofast....men ak nej den "fryser" hele tiden og vil ikke skifte sider på nettet og så bliver jeg smidt af nettet flere gange...:o(. På nogle af jeres blogge kan jeg ikke rulle op og ned i siden, og når jeg vil ligge en kommentar, så kan det tage op til flere min før min kommentar bliver gemt eller også er jeg blevet smidt af inden jeg når at trykke send.....træls....:o( Men jeg kæmper videre.....det kan vel ikke bliver værre....*gg*;O)

Nå men jeg har jo ikke kun brugt den sidste måneds tid på at kæmpe med min bærbar og pc'er. :O) Min kære mand har holdt sin 50 års fødselsdag, sikke en kanon fest. Der var bare en masse ting som skulle ordnes og handles ind til festen....puha jeg er altså blevet for gammel til at holde fest i et selskabslokale hvor vi selv skal rydde op...*gg*.
Vores lejlighed blev sat til salg i starten af aug. Så jeg har "hygget" mig med at få "muget"ud og gjort rent. Det skal jo så gøres flere gange om ugen, det næste ½år...;O)
Emil har heller ikke været i det bedste humør i det sidste lange stykke tid. Det har "drænet" mig for energi, og lysten til at scrappe har ligget på et lille sted den sidste mdr. Men heldigvis har han de sidste 3 dage været glad det meste af dagen.....7-9-13....;O) Så min energi er ved at vende tilbage igen:)
Jeg har haft fødselsdag hvor jeg blev begavet med en super lækker scrapgave og smukke buketter. Den ene kom med bud, sikke en overraskelse, tror budet kunne se det på mig, for han grinte over hele hovedet, da han gav mig buketten.:O) Har aldrig fået en buket sendt med bud.:) Dejlig overraskelse.:)
 Buketten fra mine 3 drenge ;O)
Noget af det jeg har også har hygget mig med....nok en del mere end at rydde op. Jeg har hjulpet min veninde med at sy disse skønne uglebukser til hendes lille barnebarn.. Husker desværre ikke hvor hun har købt stoffet, men det skal jeg nok finde ud af. For jeg tror jeg må ha' fingeren i det stof, det er for lækkert.=0) Er de bukser ikke bare skønne, det er str. 80/86.:)
Forlenden blev jeg "lokket" til at købe knapper......*gg*;O) De var også billige, kostede kun 10 kr pakken i Netto. Så måtte jeg jo selvfølgelig ha' en i hver farve....*gg*
Det var måske godt at jeg blev lokket til at købe de knapper, for jeg fik helt lyst til at scrappe igen, da jeg sad med dem i hånden..:O) Jeg fik lavet disse 4 julekort til OSH.
Jeg har brugt kvist og alm. karton. Bånd. Krympeplast hvor jeg har stemplet "Merry Christmas" Twine. Det lille runde stemple er fra SU.
Desværre kan jeg ikke kommet til Scrap'n'dream d. 10.:o( Men Nikolette har lovet at tage dem med, så de kan fylde lidt OSH julekort kasse næste lørdag.:O) Resten få i en anden dag.;O)

Igår passede jeg min lille niece Emilia....hun er snart 8 mdr og en rigtig lille charmetrold. Var lidt bekymret om hvordan hun ville reagere når hendes mor og far gik. Men det opdagede hun slet ikke for hun var helt optaget af sin "madtaske" fyldt med sutteflasker og mos......*gg*
Jeg fik vist taget rigtig mange billeder af hende da hun sad og klappede kage. Hvergang jeg sang sangen så begyndte hun at rokke og klappe...:) Hun var bare i et dejligt humør i de næsten 4 timer jeg passede hende.:) Glæder mig til at få fremkaldt de billeder så jeg kan få lavet et LO med hende.:)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog.
Jeres søde kommentarer er med til, at jeg forsat har lyst til at blogge.