mandag, september 05, 2011

Hej jeg er her endnu og nu har jeg endelig lidt scrap og vise jer.:). Jeg har også haft rigtig mange problemer med min bærbar. Jeg fik opdateret vista, siden har min bærbar ikke virket ordentlig. Prøvede at brug Firefox stedet for Internet explorer, det hjalp ikke spor, så gik jeg tilbage explorer....eller skulle jeg sige en fuser. Men så troede jeg at min gamle pc'er var mere trofast....men ak nej den "fryser" hele tiden og vil ikke skifte sider på nettet og så bliver jeg smidt af nettet flere gange...:o(. På nogle af jeres blogge kan jeg ikke rulle op og ned i siden, og når jeg vil ligge en kommentar, så kan det tage op til flere min før min kommentar bliver gemt eller også er jeg blevet smidt af inden jeg når at trykke send.....træls....:o( Men jeg kæmper videre.....det kan vel ikke bliver værre....*gg*;O)

Nå men jeg har jo ikke kun brugt den sidste måneds tid på at kæmpe med min bærbar og pc'er. :O) Min kære mand har holdt sin 50 års fødselsdag, sikke en kanon fest. Der var bare en masse ting som skulle ordnes og handles ind til festen....puha jeg er altså blevet for gammel til at holde fest i et selskabslokale hvor vi selv skal rydde op...*gg*.
Vores lejlighed blev sat til salg i starten af aug. Så jeg har "hygget" mig med at få "muget"ud og gjort rent. Det skal jo så gøres flere gange om ugen, det næste ½år...;O)
Emil har heller ikke været i det bedste humør i det sidste lange stykke tid. Det har "drænet" mig for energi, og lysten til at scrappe har ligget på et lille sted den sidste mdr. Men heldigvis har han de sidste 3 dage været glad det meste af dagen.....7-9-13....;O) Så min energi er ved at vende tilbage igen:)
Jeg har haft fødselsdag hvor jeg blev begavet med en super lækker scrapgave og smukke buketter. Den ene kom med bud, sikke en overraskelse, tror budet kunne se det på mig, for han grinte over hele hovedet, da han gav mig buketten.:O) Har aldrig fået en buket sendt med bud.:) Dejlig overraskelse.:)
 Buketten fra mine 3 drenge ;O)
Noget af det jeg har også har hygget mig med....nok en del mere end at rydde op. Jeg har hjulpet min veninde med at sy disse skønne uglebukser til hendes lille barnebarn.. Husker desværre ikke hvor hun har købt stoffet, men det skal jeg nok finde ud af. For jeg tror jeg må ha' fingeren i det stof, det er for lækkert.=0) Er de bukser ikke bare skønne, det er str. 80/86.:)
Forlenden blev jeg "lokket" til at købe knapper......*gg*;O) De var også billige, kostede kun 10 kr pakken i Netto. Så måtte jeg jo selvfølgelig ha' en i hver farve....*gg*
Det var måske godt at jeg blev lokket til at købe de knapper, for jeg fik helt lyst til at scrappe igen, da jeg sad med dem i hånden..:O) Jeg fik lavet disse 4 julekort til OSH.
Jeg har brugt kvist og alm. karton. Bånd. Krympeplast hvor jeg har stemplet "Merry Christmas" Twine. Det lille runde stemple er fra SU.
Desværre kan jeg ikke kommet til Scrap'n'dream d. 10.:o( Men Nikolette har lovet at tage dem med, så de kan fylde lidt OSH julekort kasse næste lørdag.:O) Resten få i en anden dag.;O)

Igår passede jeg min lille niece Emilia....hun er snart 8 mdr og en rigtig lille charmetrold. Var lidt bekymret om hvordan hun ville reagere når hendes mor og far gik. Men det opdagede hun slet ikke for hun var helt optaget af sin "madtaske" fyldt med sutteflasker og mos......*gg*
Jeg fik vist taget rigtig mange billeder af hende da hun sad og klappede kage. Hvergang jeg sang sangen så begyndte hun at rokke og klappe...:) Hun var bare i et dejligt humør i de næsten 4 timer jeg passede hende.:) Glæder mig til at få fremkaldt de billeder så jeg kan få lavet et LO med hende.:)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog.
Jeres søde kommentarer er med til, at jeg forsat har lyst til at blogge.

7 kommentarer:

bojose sagde ...

Hei, nå er det en stund siden sist.
Så fine blomster du fikk på din bursdag. Søte knapper i flotte farger og klart du må ha en av alle fargene. De kortene du har lagd var skikkelig flotte. Klem :)

Karina Beck sagde ...

Vista er noget L... det kan vi kun blive enige om ; )
Håber at du er smertefrit på igen; ) Jeg kan ikke forestille mig en dag uden PC. Måske, at jeg skulle gå til lægen ; )
Hvor er det et dejligt billed af Bettefisen. Jeg glæder mig til at se mange layouts med hende ; )
Og det er flotte kort, du har lavet.
De knapper har jeg også købt lidt af.
Sov godt ; )

Pia sagde ...

Hej Gitte dejligt indlæg ;) ærgerligt med dine pc problemer , håber at det bliver godt igen. Skift til Mac ;) :) nu lokker jeg igen, men lidt dyrere end knapper denne gang ...;))
Sikke søde de ugle bukser ! Dem kunne i sætte i produktion... Skønt at få blomster kan jeg kun give dig ret i, men alt for sjældent med bud ! Hvor er de flotte! Ha det godt!

Brit sagde ...

Hallo stranger :)
Man finder ud af hvor afhængig man er af internet, når det ikke kører optimalt....
Fine kort du har lavet, men bukser er mine favorit - kan man bestille et par i str m/l??!! :)
Trist vi ikke ses til SND... Det er jo ved at være længe længe siden...

Annette / aka sagde ...

Det kan godt være, du ikke blogger så meget for tiden, men det er da ikke fordi, du driver den af....
Uha, sikke travlt du har.
Computerproblemer skulle bare forbydes. Det skal bare virke - ellers går det lige i nerverne...hihi.
Tillykke med din mand, og så blev du lige så klog som os andre i den alder.....Der kommer et tidspunkt, hvor man bare ikke orker gøre rent dagen efter en fest....eller lave så meget selv inden festen...

Din hverdag med Emil forstår jeg desværre alt for godt....DET er en træthed, som vist ikke mange helt kan fatte... Men vi kan jo - for vi SKAL.
Emilia - hun er da et skønt scrappeemne. Du må i gang med tøselayouts.
Fortsat god uge - med det hele.

Stinne sagde ...

Hejsa

Jeg er også endt med min egen smash.
Ej de bukser der.... kan du ikke lave en lille produktion! i str 60 og str.92 knus - VI Ses lørdag så får du et IRL!

Helle Sahl sagde ...

Det ser da ud til du har mange jern i ilden. Sikke nogle fine kort du har lavet til OSH og dejligt billede at Emilia. Krydser for nogle gode dage med Emil så du kan samle lidt energi. Knus