tirsdag, april 26, 2011

Ja det var så den påskeferie. Håber I har haft nogle rigtig dejlig solskins påskedage. Jeg har bare haft nogle rigtig hyggelige dage sammen med familien. :)
Min påskeferie startede forige søndag, hvor jeg lige var en smuttur forbi SAM. Super hyggelig dag. Fik lige hilst på dem jeg kender. Fik også shoppet "lidt"....host host...;O)
Emil havde fri fra skolen de 3 dage op til påsken. Vi havde nogle rigtig hyggelige dage,vi var nede i båden og cyklede ture langs stranden. :O) Han har været på aflastning alle påskedagene. Emil havde nogle skønne dage, efter hvad jeg kan læse i hans snakke-sammen-bog. Han var glad da jeg afleverede ham og han var et stort smil da jeg hentede ham idag.:) Hans gode humør forsatte da han kom hjem. Der stod nemlig et påskeæg og ventede på ham.:O) Så blev han fyldt godt op med sukker, hans humør fulgte heldigvis med.....*gg*.;O)

Skærtorsdag var det vores tur til at holde farsaften for min mands søskende. Vi skulle lave Italiensk mad, så vi bød dem på Italiensk krydderet flæskesteg(fra Toscana) med ovnbagte marineret kartofler, tilbehør Italiensk tomatsalat. Dessert Tiramisu...mums....det er min favorit dessert.:O) De blev noget overrasket over at få flæskesteg...der var mange gæt på kødboller med tomatsauce og hjemmelavet pasta. Men vi tænkte at Italien er jo ikke kun pasta med kødsovs, der er jo 1000vis af lækre opskrifter.

1.påskedag var vi nede hos min bror og svigerinde sammen med hele min familie og spise en dejlig påskefrokost. Der lavede jeg denne lille æske fyldt med marcipan æg til dem i stedet for en blomst.:)
Jeg har brugt helt alm. karton. Perleranken er hjemmelavet. Dot har været så sød at lære mig at lave dem :) Blomsten er en cirkel som er klippet rundt i og bagefter er den rullet. Den røde kant langs blomsten er lavet med en rød copic. Tænkte at det nok kunne ligne en påskelilje ;O) Stemplet med en crakeleringsstempel fra Tattered Angels. Jeg har sat plast i cirklen.
Jeg har de sidste 14 dag ligget total vandret med rengøring og istandsættelse af lejligheden. Det var ikke kun fordi vi skulle ha' gæster i torsdags. Vi kigger nemlig på hus.....så når Nick er kommet helt på plads her hjemme igen, og de sidste karme og vægge er blevet malet. Så sætter vi lejligheden til salg.:)
Jeg må ærligt indrømme at jeg rigtig gerne vil flytte i et lille hus et sted her på Amager. De huse vi kigger på skal ha' min. 3 værelser, for mit scrapværels vil jeg altså bare ikke undværre ;O) Nick skal jo også flytte med i først omgang, indtil han selv får råd til at købe noget selv.:)
Så det næsder bliver nok lidt stille igen på min blog.på min blog det næste stykke tid. Men ikke fordi jeg ikke får scrappet noget, for jeg skal lave 32 stk. indbydelser til min lille niece Emilias barnedåb. Jeg har også tilmeldt mig Scrapsisters Scrapmester udfordring. Men hvis jeg får tid, så ligger det jeg får scrappet på bloggen, men desværre så er der ikke kommet flere timer i døgnet...;o(  :O)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge fobi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det gør mig rigtig glad når jeg læser dem :)
I må ha' en rigtig dejlig uge

fredag, april 08, 2011

Min mand bliver 50 her til sommer:) Så jeg er gået igang med at lave indbydelser til ham.:) Det var ret naturligt at jeg skulle lave indbydelser med et maritimt tema. For min kære "gamle" mand har sejlet lige siden han var 5 år, hvor han startede som søspejder og han har sejlet lige siden.:0)

Jeg har brugt et gammelt søkort som lå nede i båden. Papiret med bådene er fra Webster 6x6 blok. Vimplerne er også fra Websters 6x6 blok, jeg har klippet de små smagsprøver ud som er på forsiden af blokken. Kompasset er en Tim Holtz mask. Jeg har brugt glimmer mist: Caribbian blue. Hæklegarn. Sværtet kanterne med Vintage Photo. Teksten er print.

Scrapsisters har skudt fødselsdagshurlumhej igang med en masse skønne udfordringer. Der var en af opgaverne at man kun måtte bruge saks/kniv til at lave et kort. Da jeg allerede havde klippet søkortet ud med saks, da det af naturlige årsage ikke kan komme i en skæremaskine. :) Vimplerne var også nemmere at klippe ud i hånden fordi de var så små. Så var det bare at lave en skabelon så jeg kunne klippe teksten ud med en saks.:) Så blev den første indbydelse færdig så er der kun 17 tilbage :)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
 Det varmer at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig forårs weekend

mandag, april 04, 2011

Endnu et LO af lille Nikoline, jeg startet på det da jeg var til logescrap.

Karton fra MME:Luch. Thickers. Prima roser. Støv drager i midten af blomsterne har jeg købt hos Scrapfactory. Blonde båndet har jeg farvet med copic. Journaling tag fra Webster (tænkte at hendes mor kunne selv udfylde den) :)  En hæklet doily har været min svigersmors (Nikolines mormor)
Uhuuu se lige hvad jeg fandt i Netto forleden....er den ikke cute. :). Den lå og gemte sig på nederste hylde inden bagi. Så jeg måtte ned og finde den frem, for jeg måtte bare eje den. :)
Om en lille månedstid eller 2 så bliver vi igen 4 hjemme hos os.....det er ikke fordi jeg skal ha' en lille*gg* (den tid er forbi for mig).....men den store flytter sørme hjem igen (Nicks kammerart som lejede lejligheden, havde desværre ikke råd til at ha' den mere. Så de blev enig om at opsige lejen) Men nu har jeg jo overtaget hans "gamle" værelse og det værelse får han altså bare ikke igen....*gg*. Så Nick får så Emils værelse. Emil flytter så ind på "mit" værelse.....det er nu heller ikke en dårlig ide, for jeg tænker at jeg måske er så heldig at få lov til at scrappe lidt om aftnen
 selvom Emil er puttet i seng....*gg*kun en tanke...vi får se om jeg bliver klogere, det plejer jeg jo.....*gg*;O)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det er så hyggeligt at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig uge.

lørdag, april 02, 2011

Det her LO er fra sidste lørdag da jeg var til logescrap. Det var 2. udfordring hvor der skulle liftes en skitse. Jeg gik slavisk efter skitsen, for jeg synes den var svær.

Jeg har kun brugt papir og pynt fra Crate Paper: Season Colliction Kit.

I dag har Emil og jeg været ude og cykle i det dejlige forårsvejr.:) Vi cyklede en tur ned i havnen, hvor min mand var igang med at gøre båden klar, så den snart kan komme i vandet. Emil fik cola og var en rigtig hoplakanin hele tiden vi var i havnen.:)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og ligge en kommentar. Det varmer at læse dem.:)
I må forsat ha' en rigtig dejlig forårs weekend.