mandag, december 05, 2011

5. december

I får lige den sidste opgave jeg fik lavet til scrapsisters Cybercrop.....opgave 2. :) Det blev en til en side i min jule-smask-bog. Opgaven var at der skulle bruges mindst 2 hjerter og så skulle der vare en form for naturpynt....træstempel, kork, træpynt eller noget som var fra naturen. :)

Papir er fra jule-smask-kurset, det er stemplet med et træstempel fra Hero Arts. Sizzix hjerter. Crackle paint. Glossy. Rød dapper. MS grangrene. Tråd som jeg har farvet med rød dapper. Bling bling. Den runde tekst i hjørnet er fra et ark papir, men desværre husker ikke hvor fra.
Så er Nick rejst til Frankrig....snøft. Flyet havde afgang kl. 8.30. Så min mand og jeg stod op kl. 4 for at lave brunch til Nick og hans kammerat som overnattede her. Vi plejer jo altid, at lave brunch til ham, inden han tog tilbage til gymnasiet i Sverige. Så det skulle der ikke laves om på...det samme mente Nick også. :O) 
Kl. ca 5.30 kom hans anden kammerat i bil sammen med hans mor. Vi fik fyldt bilerne op med bagage, og kørte dem til lufthavnen. :) De glædede sig som små børn ved juletid. :) Sikker på at de får sig en fantastisk tur og en masse fede oplevelser med hjem i bagagen når det ½år er gået. :O)
 
Tusinde tak for jeres søde kommentarer i denne travle juletid. Det varmer at læse dem
Håber at I har haft en dejlig 5. december.
På gensyn. :)

7 kommentarer:

Mio sagde ...

Lækker side til din jule smask bog : )
Uha ikke hel nem morgen, men det lyder til at i hyggede, dejligt at holde på traditionerne : ) helt sikkert skal de nok få alletiders tur, det bliver nok hårdest for jer derhjemme, at skulle undværer ham.
Mange tanker og knus

Karina Beck sagde ...

Rålækker side, du har lavet i din smask bog.! Det lyder godt med god tur morgenmad ; )
Ses vi snart?

Linda sagde ...

Mums de hjerter er blevet gode:-)
Dejlig med en god gang brunch inden rejsen
God mandag aften

Margit sagde ...

Super fedt LO fra i går...og wauwww en flot side til bogen. Det ser SÅ godt ud med de hjerter...
Det bli'r med garanti svært at undvære ham... men hold da op nogle herlige oplevelser han får med hjem... og tiden flyver garanteret... men nok mest for ham, som kommer ud at opleve...
Go' aften...

Annette / aka sagde ...

FLOT. Og sikke smukke hjerter.
Åh, din stakkel der nu må undvære din store dreng.
Han skal nok få det sjovt. Stensikkert.

Pips sagde ...

Hold op en flot side du har lavet der. Det træ ser godtnok livagtigt ud. Hjerterne er bare søde, og det hele passer bare sammen.

Mette sagde ...

super lækker side til din bog.