mandag, december 26, 2011

2. juledag

Glædelig jul allesammen håber jeres juledage har været dejlige.
Vi havde en rigtig hyggelig juleaften og 1. juledag sammen med familien. Masser af lækkert julemad og en rigtig god julefrokost 1.juledag. De fleste billeder er dog fra juleaften, og et lille billede af Nikoline 1.juledag. Synes bare hun er så nuttet med sin fine nissehue på. :)
Vi fik kontakt til Nick på skype juleaftenen så vi lige kunne ønske ham en rigtig glædelig jul. Men forbindelsen faldt ud et par gange. Prøvede igen senere efter vi havde fået gaver, der fik vi fat i ham på mobilen. :)
Han havde en fantastisk juledag og aften. Han var ud og stå på snowboard hele dagen med vennerne. De opgav at lave julemaden, så de gik ud og spiste i stedet for. Så gik de ud og spiste. Bagefter var de på arbejde, men der kom ikke så mange gæster i baren, da der næsten kun er børnefamilier der nede her i juledagene. Så de lavede deres egen fest i baren. :)
Fik lige hurtigt taget et billede af vores samtale på Skype. :) Det var bare så dejligt at se ham igen. :)
Vores 2.juledag har været meget stille, skulle heller ikke noget idag for første gang i....ja jeg husker ikke hvornår vi ikke skulle noget 2.juledag.:) Så vi sov længe og bare taget den med ro.......Skøøøønt. Emil har fri imorgen så vi kan sove længe igen....hihi herligt. ;O)

Tusinde tak for jeres søde julehilsner på bloggen. 
I må forsat ha' en dejlig 2. juledags aften.

2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det ser sørme dejligt ud! Og skønt, at I også fik fat i Nick.!
Knus

Mio sagde ...

Sikke hyggelige billeder og hun er da super sød med nisse huen på ; )
Åhhh hvor skønt at i fik snakket med Nick, endda to gange : )
Lyder også som om han havde en rigtig god aften ; )

Dejligt at Emil også har fri i morgen, vi skal først igang igen den 4 så det er rigtig rart.
Rigtig god aften
Knus