mandag, januar 10, 2011

Så bliver jeg snart faster, hvis jeg ikke er blevet det imens jeg sidder her og skriver...:O). Min bror ringede imorges og fortalte at vandet var gået og de var på vej på hospitalet. :) :)
Idag har jeg fået afhøvlet gulvet i mit scrapværelse, imens han var og orden gulvet. Så fik jeg lavet dette LO af min svigerindes flotte mave. :) Billedet tog jeg igår, da de var herinde hos os til Emils fødselsdag. Jeg er rigtig glad for at jeg huskede at tage billedet af hendes mave. :). Det sidste billede af hendes flotte store mave. :) 
Jeg har brugt freebies fra http://www.digiscrapbooking.ch/. Det er dog længe siden jeg har hentet de forskellige kits, så om det stadig findes på deres side, det ved jeg ikke.

Emil havde en fantastisk fødselsdags weekend.:o) Vi skulle egenlig kun ha' holdt en fødselsdag for ham om lørdagen. Det var ellers kun min mor og hendes mand som skulle komme om søndagen, da de var til 60 års fødselsdag om lørdagen. Men min svigerinde(min brors kæreste) har bækkenløsning og havde mange smertet og var ret træt, så ville de hellere komme om søndagen, hvor der ikke var så mange. Så min far kom også om søndagen i stedet for om lørdagen, min anden bror kom igen om søndagen....:) Det endte med at, vi måtte lige købe lidt flere fødselsdagsboller og bage en ekstra kage.:O)

Bad blogger det er mig, jeg har ikke været særlig god til at komme rundt på jeres skønne blogs her i det nye år:o( Men det har bare være så meget jeg skulle nå inden jeg skulle holde fødselsdag og ha' høvlet gulvet af. Men jeg satser da på at når det senere.:)

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det er så hyggeligt at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig aften.

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Oj, hvor var det kanont, at du fik taget billed af maven. Og flot layout, du har lavet. Du er da gået helt Digi amok. Bare det var mig ; )
Spændende, om hun har født og om det blev en dreng eller en pige ; )

aka sagde ...

WORW hvor er det et flot layout med den flotte mave. Og en utrolig god ide.
Spændende at blive faster. Tænk at få lov at røre sådan en lækker baby......er lidt misundelig....

Stinne sagde ...

EJ hvor spændende - Vi krydser fingre for det er sket og at du giver faster kage torsdag ha ha ha

Det ser så godt ud. og store maver får altid mine æggestokke til at rasle,

knus

Pia sagde ...

såååå smukt layout og sikke dejlig mave

Jayne sagde ...

Skøn skøn mave.. hvor er det godt du fik taget det billede .. Åhh glæder mig til at hører imorgen om der er kommet en lille bebs.. Flot LO.. du må ikke glemme det alm. LO hi hi ikke kun digi..

Hyggeligt når folk kommer igen, det kan jo kun være fordi der er hyggeligt at komme hos jer :-)
og ps. det gør ikke noget at du ikke når rundt til alle. ingen dårlig samvittighed. det ikke derfor vi skal blogge. der er en masse andet vi kan få dårlig samvittighed over.. hi hi

glæder mig til at se dit værelse når det færdigt. dejlig onsdag til dig

knus Jayne