onsdag, januar 19, 2011

I mandags nåede jeg heldigvis at komme ud på hospitalet.:) Nick kom her hjem efter arbejde og da min mand var hjemme kl 15.30 kørte de med det samme. Min mand synes også at jeg skulle nå ud og se hende på hospitalet. Jeg nåede den sidste besøgs tid fra 19-20. Ih hvor skønt at se hende inden hun kom hjem. Der er nu noget specielt at se de små nyfødte ude på hospitalet. :) Hun er bare så sød og så var hun lyshåret, med en krølle i nakken. Måske jeg skulle ha' kaldt LO'et prinsesse guldlok.:O) Hun er også en rigtig lille sovetryne.:) Hvis hun græd skulle hun bare lige nusse lidt, eller fange sine fingere så hun kunne gnaske lidt på dem, så faldt hun til ro igen.:)

Jeg fik lavet dette digi-LO i går aftes med de billeder vi tog af hende. Jeg har Sweet istedet for hendes navn på LO'et. For mor og far har ikke helt fundet ud af hvad hun skal hedde. De har også fundet 2 søde navne. Jeg synes begge navne passer rigtig godt til hende...Så jeg er spændt på hvilket et de vælger.. :)
Tillykke til jer begge 2 med jeres lille prinsesse.:)
Jeg har brugt materialer fra http://www.digiscrapbooking.ch/shop/

Igår flyttede Nick og min mand mit skab ind på mit nye scrapvæelse.:O) Så dagen er gået med at få malet min gamle kommode og vasket skabet af og fyldt ind i skabet. Håber at jeg når at få det hele på plads i aften for imorgen skal Emil på aflastning til fredag. Så jeg satser på at få scrappe med papir i morgen aften.
I morgen eftermiddag skal vi ned og besøge lille Emilia og hendes mor og far :) Glæder mig til at se hende igen.:)

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer på min blog, selv om jeg ikke har været så flink at komme rundt på jeres skønne blogs det sidste stykke tid.:)
I må ha' en rigtig dejlig onsdag.:)

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er hun dog fin og supersødt LYSERØDT layout ; )

Anne Bente sagde ...

åh.... hvor er hun altså nuttet, og et skønt lo

Pia sagde ...

sååååå sødt layout i dejlige tøsefarver

lam sagde ...

Endnu et smukt tøset digi layout

aka sagde ...

Kig lige over til mig. Der ligger noget til dig.
http://minscrapside.blogspot.com/