onsdag, august 25, 2010

Jeg har godt nok ikke været særlig aktiv i blogland de sidste uger, men jeg har virkelig haft brug for at trække stikket helt ud. Jeg synes at jeg havde for mange jern i ilden,som man siger....så min positive energi var bare helt væk. Men nu er energien da ved at komme tilbage. :)
I mandags havde jeg fødselsdag og jeg fik en smuk orkide og en cd'er af min mand og drengene.:) Det var jo godt nok ikke scrap, men jeg tror at min mand mener at jeg nok selv køber det jeg har "brug" for.....;O) Men jeg har da været heldig at få en scrapgave af en scrapveninde. :) Desværre kan jeg ikke ligge billeder på bloggen, for mit SD-kort og pc'er ikke rigtig vil samarbejde lige.......hvorfor ved jeg ikke, men jeg arbejder på sagen. :) Så I må nøjes med billederne fra min årskalender, de har nemlig ligget meget længe på min pc'er og ventet på at jeg skulle tage mig sammen til at ligge dem på bloggen. ;O)
Juni
Jeg har sat ekstra pynt på kalendersiderne. Denne mdr har fået drops..eller hvad de nu hedder på. En træsommerfugl. Hæklet blomst som jeg har farvet med distressing ink. Pins
Juli
På den den side har jeg kun sat nogle stjerne bling på.
August
Her har jeg stempler med Hero Arts stempler. Jeg har brugt stempelpuder fra Hero art og fra TH.
Åh ja forresten så har jeg en rigtig god og en rigtig "dårlig" nyhed.....Den dårlige først....wrææææl snøft hulk.....Nick flytter hjemmefra...vræææl....d.1/10 :( :(........(meeen så får jeg et scrapværelse på ca 15m')...;O) Men jeg glæder mig godt nok ikke til dagen hvor han skal flytte, tror her bliver meget tomt, jeg er også sikker på at jeg kommer til at savne hans høje musik. ;O) Men han skal jo flytte hjemmefra på et eller andet tidspunkt.  Kunne han ikke bare ha' ventet lidt.
Så til den gode nyhed...juuubiii......jeg skal både være faster og tante til januar...mine 2 svigerinder er sat til d.1/1 og d.16/1....ej hvor jeg glæder mig.:)

Tusinde tak for jeres søde fødselsdags hilsner til Nick.:)
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge.:)