søndag, februar 28, 2010

tadaaaa.......

Trut tut tut......:O)
Jeg er endelig blevet helt færdig med mit mini-album....Yes yes Jeg fik det færdig sent i går aftes. Her har I bevistet på at den er god nok.......bare så I ikke tror at jeg snyder...*gg*. Men siderne må I vente med at se til på fredag:O)

Tusinde tak skal I ha' for jeres søde kommentarer, de varmer utroligt meget at læse. Men jeg kan sige at heldigvis har min svimmelhed aftaget en del, meeen jeg skal dog ikke begynde at danse Wienervals med manden....*gg*:)

Ej hvor har vejret bare været skønt idag, solen har skinnet hele dagen:) Håber det er et tegn på at foråret kommer imorgen, hvis man ellers kan stole på kalenderen. Jeg krydser finger. :)

Men det kan jo også godt være fordi min søde svigerinde fylder 40 år idag. :)Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen idag Sanne. :) Vi ses snart til en kæmpe fest.....:O)

I må forsat ha' en dejlig søndag aften og uge :).

søndag, februar 21, 2010

Hej :)

Hej hej jo jeg er her da endnu. :)Jeg har da ikke opgivet helt at scrappe men overskuddet har ikke rigtig været der i denne uge. Emils humør har ikke været det bedste, kun når det sneede.;O) Jeg var til begravelse i tirsdags.:(
Min svimmelhed er heller ikke helt væk endnu, men heldigvis i bedring. Men så har jeg oveni fået en lille høre nedsættelse på mit højre øre. Jeg har problemer med det i forvejen. Min tinitus er blevet forværret pga af hørenedsættelsen. Det trætter mig rigtig meget.:o\ Min ørelæge siger at den manglende blod tilførelse til øret, er skyld i at jeg bliver svimmel og har fået en hørenedsættelse. Han siger at det er midlertidigt Øj det håber jeg godt nok, for jeg er rigtig træt af at høre på den hyle tone i mit øre. Men lidt godt er da, da ved det*gg*...;O) Det er *gg* jeg kan ikke rigtig høre de dybe toner/herrestemmer. *gg* Så nu kan jeg bare vende det "døve" øre til når manden siger noget..*gg*...det synes han ikke var særlig sjovt...hmmm det forstår jeg da ikke...*gg* ;O)

Nå men min weekend har da ikke været helt øvøv som ugen har været.:) Jeg har scrappet hele weekenden....yes så fedt.:) Det bedste af det hele......mit mini-album er snart færdig...ja ja den er god nok I læste rigtig.....jeg mangler kun 4 sider og så sat spiralryggen i.;O) Det skulle jeg nok kunne nå til uge 9 :) Glæder mig til det bliver helt færdig og han skal ha' det...:) Men da det jo er en gave, så kan jeg kun vise lidt detaljer.:)
Som lovet Emils røde skrivbord. Jeg synes at det er blevet rigtig flot, man kan næsten spejle sig i det.;O) Meeeen jeg er næsten sikker på at jeg ikke maler noget rødt igen. Det har fået 2 gange grunder(da det er et gammelt 60'er bord) 7 gange rød for at dække det hvide. Emil er rigtig glad for det. Bamserne står ikke normalt på bordet, kun til ære for fotografen. Emil vil hellere ha' alle sine figurer til at stå der.:) Jeg har kun kunne tage billederne fordi han er på aflastningen denne weekend.:)Nå nu vil jeg tilbage til mit mini-album og få det færdig.. Imorgen vil jeg prøve at indhente det forsømte og hopper lidt rundt på jeres skønne blogge og se hvad I har gang i....:)

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.
Forsat rigtig dejlig vinter søndag til jer allesammen.

mandag, februar 15, 2010

Scrap'n'dream :)

Ej hvor har det bare været en kanon hyggelig weekend. I lørdags var der Scrap'n'dream i Tåstrup. Heidi og Helle overnattede hos mig fra fredag til søndag. Det var bare sååå hyggeligt. Men jeg synes godt at weekenden kunne ha' haft nogle flere timer. For dagene gik desværre alt for hurtigt. Men sådan er det jo når man har det sjovt. Tak Helle og Heidi for en rigtig hyggelig weekend. :)

Jeg har som altid ikke noget at vise fra Scrap'n'dream. Men jeg fik da snakke med en masse skønne scrapper som jeg ikke havde mødt før, det var hyggeligt. Så fik jeg shoppet igennem....men alligevel kom jeg hjem med penge på lommen, det er ikke sket før. Så jeg vist snakket for meget.....*gg*;o)
Men jeg kan da vise hvad jeg fik shoppet. De skønne drenge stempler Cuddly Buddly købt jeg af Dot/Dorte som havde lagt dem på byttebordet. Hvor heldigt at jeg skulle falde i snak lige ved byttebordet.;o)Jeg vil dog lige sige,at mit scrap var oppe af min taske...:) Men det jeg skulle ha' lavet færdig, var jeg kørt lidt fast i. Jeg havde mest lyst til at skrotte det hele, men jeg fik så mange super gode tips til at forsætte. Tusinde tak for de super gode tips tøser.:) Jeg tror du har ret Heidi, jeg har nok været igang forlænge igang med det samme projekt.:) Men jeg vil få lavet det færdig, når jeg er blevet helt frisk igen. De sidste 2 dage har jeg være meget svimmel.:o\ Godt det først kom i søndags da jeg lige havde sagt farvel til Helle og Heidi. :) Men det må gerne snart forsvinde, for Emil har vinterferie i denne uge. :)

Tusinde tak til Brit og Annette for endnu et super godt arrangement jeg håber på at komme igen d. 11/9-10 :)

Tusinde tak til alle jer skønne scraptøzer som jeg fik fornøjelsen af at sidde sammen med. Tak fordi I var med til at gøre dagen både sjov og hyggelig. Håber vi snart ses igen. :)

I må forsat ha' en rigtig dejlig uge.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :)

tirsdag, februar 09, 2010

Se lige alle de skønne scrapting som var i den pakke jeg vandt da Mette havde udloddet en fødselsdagsblogcandy. :)
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer her i vinterkulden.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge.

onsdag, februar 03, 2010

Så blev Februar kalender siden færdig. Det er et billede som jeg holder rigtig meget af. Emil er ca. 7mdr. og Nick er lige fyldt 5 år. Åh jeg synes bare de er så nuttet......*gg* håber ikke Nick ser det jeg har skrevet.....*gg*. ;O)
Jeg synes bare at det billede var helt perfekt til denne mdr. hvor det også er Valentins dag. :)Hjerterens fest.:)
Jeg har selv tilføjet prima blomster og lidt bling bling som jeg har sat samme som et hjerte.:)
Tak for jeres søde kommentarer og fordi I havde tid til at kigge forbi min blog. :)
I må ha' en rigtig dejlig uge.

mandag, februar 01, 2010

Tillykke med fødselsdagen Dennis

I dag er det min nevø Dennis 20 års fødselsdag. Tænk allerede 20 år, ja og om ca 5 mdr er det Nick tur til at runde 20. Hvor bliver tiden dog af.


Nå pyha det vil jeg ikke tænke på nu. Men hellere vise det kort som jeg har lavet til ham. Da han jo også går på det samme gymnasium som Nick, sådan ca 1300 km her fra. Så er det ikke lige så nemt at fejre dagen ham med. Så jeg og resten af familien har sendt ham en fødselsdags hilsen i kort form i stedet for. Hans mor og far tog op til ham igår, så de fik kortet med. Så selv om vi andre ikke kan være der, så er jeg sikker på at de nok skal fejre ham på behørig vis. :)

Materialerne kvistkarton. Graphic45. Tuffa Edwin farvelagt med Copic. Snefnug fra Tattered Engels. Glimmer mist. QK snefnug, pins og 20 har jeg embosset med Ranger sort med glimmer, vild med det. :) Kortet har jeg distresset. Eyelets.

Endnu et stort tillykke til dig Dennis med de 20 år idag.
Knus fra alle os tanter og onkler.:)
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.
I må forsat ha' en dejlig uge.:)