mandag, december 27, 2010

Håber I har haft en rigtig dejlig juleaften

Vores har bare været utrolig hyggelig og rigtig sjov. :) I år var det jo vores tur til at holde juleaften for min mands søskende...vi var 13½ :) Min mands lillesøster er gravid.;O)
Det er kun børnene under 18 som får gaver.;O) I år blev vi "voksne" enig om at trække et navn og købe en personlig gave til den vi trak, den måtte ikke koste mere end 150 kr. Vi fik dog ikke gaverønsker med, vi skulle selv finde en gave som vi mente personen manglede eller havde brug for. ;O)Bagefter skulle vi gætte hvem julemanden var, det var morsomt for der var et par stykker som ikke kunne gætte hvem gaven var fra. Dem som havde gættet trak sig ud, så måtte dem som var tilbage prøve at huske hvem der var tilbage, total griner, for det var lidt svært at huske noget overhovedet kl 23.30 juleaften.....*gg*.:O) Jeg gættede heldigvis min "julemand med det samme....;O) Det var min svigerinde Hanne som havde købt et lækkert tørklæde til mig.:)
I år har min mand og jeg ikke givet hinanden julegaver, for jeg skal ha' sat mit scrapværelse istand og min mand har købt en Ipad, så det er kun blevet gaver til Nick og Emil :)
Nick havde købt julegaver til os,jeg var så heldig at få den nye cd'er med Thomas Helmig og dvd'eren Propaganda med Mick Øgendahl.:) :) Så lidt har jeg da fået i julegave......*gg* :O)

Emil fik Toy Story af Nick i julegave. Tænk han har set den i 2 dage i træk nu. Han har slet ikke spurgt til Pyrus og hvis jeg har spurgt om han vil se Pyrus har han sagt nej......hmmm måske han har fået nok af Pyrus lige pt. Men jeg synes det er fint med en afveksling en gang imellem. ;O)

1. juledag var vi i Holbæk hvor hele min mands familie var samlet til den årlige familie julefrokost. Vi var 28 Desværre var der 11 som havde meldt fra pga sygdom. Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag med dejlig julefrokost og rafle/pakkeleg.:)
2. juledag skulle vi ingenting for første gang i mange år. Det var nu skønt at vi bare skulle være hjemme :)
Nick har sovet her hjemme i alle juledagene, det var lidt nemmere for ham, nu når der lå så meget sne. Hyggeligt at ha' ham hjemme her i juledagene. Igår kom en af hans venner forbi og de tog ud til Genforenings Pladsen i Bellahøj for at stå på snowboard, Der er sat en snowboard rampe op, som skal stå hele vinteren. Da de kom hjem igen, så stod den på pizza som var hjemmebragt....*gg*;O)

Tusinde tak for alle jeres søde julehilsner.
Det varmer at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig aften.

10 kommentarer:

Mette sagde ...

Et forsinket glædelig jul herfra. Det lyder da som en sjov idé med gaverne til hinaden, at man trækker den man skal købe til.

Lang om længe har jeg fået lagt billeder af min juledagbog på bloggen... hi hi

Scraphilsen¨Mette

Karina Beck sagde ...

Det lyder som en god juleaften.
Jeg glæder mig til at vi snart skal ses.
Knus

Anne Bente sagde ...

åh.... hvor lyder det dog som en rigtig hyggelig juleaften,og skønne billeder også

Helle Sahl sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud og jeg kan da også godt forstå jeg Emil gerne vil se Toy Story. Desværre har jeg ikke fået Frida overbevist om at hun gerne vil se så jeg kan købe og se selv.

Det lyder som en god ny tradition? med gave-lodtrækning og gætteri.

Knus

bojose sagde ...

Så koselige julebilder.
ønsker deg en fortsatt god jul.
klem :)

pia overgaard sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud og det lyder som nogle dejlige juledage!
Knus!

Margit sagde ...

Sikke dejlige billeder fra nogle hyggelige juledage i familiens skød... og dejligt at have Nick hjemme igen... ;o)
Nyd dagen...

aka sagde ...

Åh hvor det lyder som en rigtig hyggelig jul. Dejlige billeder også.
Lækkert at slippe for Pyrus-snak, ikke ? Underligt som H. også pludselig fortrak Price og Blomsterberg frem for Pyrus.

Det lyder fint med jeres julegave-regler. Med den store familie ville det jo være uoverskueligt !

Fortsat gode juledage.
Knus Annette

Engel sagde ...

Kære Gitte.

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en skøn og sjov jul. det lyder hyggeligt med den julemandsleg :o) Og hvor er det dejligt, at Emil er faldet for Toy Story... man må sige at Nick kender ham godt...! Jeg håber at I får glæde af filmen også i det nye år... hvem ved, måske åbner det op for andre tegnefilm med tiden :o)

Jeg håber, at I kommer godt ind i det nye år. Tusind tak for alle dine søde besøg.!
Knus Engel

Marianne sagde ...

Også forsinket god jul herfra - og selvfølgelig godt nytår :)
Det lyder til, at I havde en rigtig skøn juleaften... Dejligt :)