lørdag, december 11, 2010

11.december

Ja så har jeg lige siddet og læse min forige indlæg og finder så ud af at jeg bare ikke skal lave flere ting på engang. Jeg sad og så Tror du på julemanden?, skrev på min blog og sad og tænkte på min farmor. Så ved sko og smykker fik jeg skrev farmor. Men det var nu min mormors smykker og sko.....Lidt øv at skulle indrømme at jeg ikke kan flere ting på engang....schyyy I må ikke sige det til min mand for jeg har prøvet at overbevise ham om at det kan jeg da udmærket godt finde ud af....Høhø tøf tøf..... ;O)
Måske var det fordi at jeg lige havde tændt lys i min farmors lille kirke som jeg har arvet fra hende. Den står på en lille rød juleløber som altid lå på hendes bord, jeg har i år stillet mit lille engleorkester på løberen, de har også være min farmors. :)
Lige et lille billede af farmors juleløber med engle og kirken på :O)
Så blev det d. 11. december. Denne side har jeg brugt ternet tape som jeg har sat på hvidt karton og klippet en lille bølgekant på forneden. Lidt julebånd og en gennemsigtig knap med rødtkarton bagpå.:)
Mit julehumør er ved at være på plads....tror det skete da jeg så filmen igår "Tror du på julemanden". Den er bare så sjov. Manden var til julefrokost og Emil lå og så Pyrus på pletten inde på værelset. Jeg lå på sofaen og grinte så tårene trillede...selv om jeg har set den film rigtig mange gange.:O). Tror jeg må ud og købe den på dvd, så kan det være at mit julehumør kommer tidligere til næste år. ;O)

Tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog i denne travle juletid, og for jeres søde kommentarer.
Det varmer at læse dem:)
I må ha' en rigtig dejlig 11.december.

7 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Okay, måske man skulle have set den igen... men valgte den fra af samme årsag... at den har man set mange gange...

Sød engleopstilling, og tror at jeg også har nogle engle magen til fra min mormor... de var nok oppe i tiden dengang ;-)

Brit sagde ...

Hvor har du fået pyntet hyggeligt op til jul, men er du nu sikker på at kirken er fra farmor?? :)
God weekend.

Karina Beck sagde ...

Søde engle og lækker bog. Er du også begyndt at skrive i den?

Margit sagde ...

Altså... de engle er jo lige magen til mine!! Jeg har bare lidt flere, fordi jeg også gav min mor nogle stykker...og de er jo så mine idag ;o)
Dem er jeg så glad for... kan godt lide at de er helt hvide uden nogle "dikkedarer"...
De dukker nok op en af blog-dagene ;o)
Ha' en go' aften...

lam sagde ...

endnu en skøn sid ei bogen og ja je goverlevede turen til fisketorvet. Glædelig 11 december

Helle Sahl sagde ...

He he. Vi siger ingen ting og håber manden ikke læser med. Super sød bog og tænker om jeg skulle blive færdig med min...

aka sagde ...

Haha, nå jeg siger jo ikke noget til din mand....
Sød englesamling. Jeg kan godt huske de engle fra "gamle dage".

Vi optog den film, og ser den så en aften, hvor der er ro. Gode film skal nemlig ses på dvd her i huset...Vi har set den før, og har tit brug for et godt grin og underholdning man bare slapper af til. Så det glæder jeg mig så til.

Den julebog er til at blive glad af at se på. Dejlige farver.

Hav en god lørdag aften.