fredag, november 12, 2010

Brasiliansk aften.:)

Ca.5 gange om året samles min mands søskende og påhæng...:o)....til en fars/mad aften. Sidste år skulle vi lave en farsret hver. Men i år valgte vi, at vi skal lave mad fra forskellige dele af verden. Det blev så min mands søster og hendes mand som skulle starte og de trak Brasilien.:) Derfor blogtitlen...Brasiliansk aften. Vi var ude og spise hos dem for et lille stykke tid siden. Vi ville ha' en lille værtindegave med. Men jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle finde på. Jeg ringede til min søde kusine som sidste år var i Brasilien for at besøge noget familie. Tænkte at hun måske nok kunne hjælpe mig med, at finde på en værtinde gave som var "rigtig" brasiliansk og ikke bare noget som ligner...:O)
Der blev så købt ind til den brasilianske nationaldrik Carpirinha. Det er en brasiliansk rom som er lavet på rørsukker, den skal så blandes med limefrugter og rørsukker. Købet også lige nogle brasilianske sodavand guarnaná som føres i Netto. De smager bare såååå godt,at jeg måtte ud og købe nogle flere. For jeg kan da umuligt komme med en sodavand som jeg ikke selv har smagt......*gg* Ps har dog ikke smagt den drinks endnu.;O)

Jeg lavede et tag hvor jeg skrev opskriften på drinken bagpå. Billedet har jeg hentet på nettet. Blomsterne skal forestille en Citronduftende tagetes (Tagetes tenuifolia pumilafandt den her  Dem har jeg lavet med min retropunch og crepepapiret i midten har jeg klippet i meget meget fint og rullet crepepapiret tæt sammen, krøllet "støvfangerne" lidt sammen.:)
Jeg skal lige sige at det brasilianske mad min svigerinde og svoger lavede, smagte helt fantastisk. Håber på at jeg snart får opskrifterne, for jeg havde tænkt på at sætte dem ind i min opskriftsbog :)
Der er ikke så længe til før vi skal til fars/mad aften igen, det er min mands anden søster og hendes mand som skal holde det. De skal lave mad fra USA og det er lige omkring Thanksgiving måske der kommer kalkun på bordet...:O)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De gør at jeg får lyst til stadig at scrappe.:)
I må ha' en rigtig dejlig weekend.

12 kommentarer:

Lina sagde ...

Ej hvor er det abre en fantastisk og meget gennemført venninde gave! Rigtigt søde blomster - skal da lige huske tricket med crepe papir.

Engel sagde ...

Kære Gitte.
Hvor er det en fantastisk værtindegave, og både gennemført og gennemtænkt...! Og sikke dog en skøn måde at mødes på... Husk at holde os opdateret med menuerne :o)
Håber du får en dejlig weekend!
Knus Engel...

bojose sagde ...

Så flott vertinnegave, flott kort og en god ide å skrive på oppskriften.

Ha en finfin helg, klem :)

Anne Bente sagde ...

ejjjj for en total gennemført gave, den må gøre glæde.

knussss

Nikolette sagde ...

Så er der jo ikke noget at sige til, at dine projekter tager lang tid, når du både skal handle flere gange GG
Men hvor er det dog en fin og gennemført gave, der er lavet med omtanke.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det bare en lækker og kreativ gave!!
God weekend.

Stinne sagde ...

Fuldstændig fed og gennemtænkt gave... du kan da bare det der... Var de ikke meget begejstret.
Kan så fortælle dig at drinken - UHM UHM UHM! - kan være vi skal tage den til julefrokosten....

knus og god weekend

Margit sagde ...

Det var da helt totalt fantastisk... sikken en sød idé at lave temaer ud af det. Og vildt flot og gennemtænkt værtindegave... glæder mig til ny "mad"inspiration ;o)
Også god week-end til dig.

aka sagde ...

Hvor er det da en hyggelig og sjov måde at mødes på.
Og så den værtindegave - bare så fin og så gennemført. God ide med opskriften.
God weekend.

Mette sagde ...

Lækker kurv og et sødt kort.
God weekend.

Knus Mette

p.s. jeg er halvvejs med juledagbogen, hvordan gpr det med dig ?

Charlotte sagde ...

God ide med den kurv til værtindegave, som holder temaet "Brasiliansk aften". :0)
Drinken lyder lidt som en Mojito - der er i hvert fald brugt nogle af de samme ingredienser. ;0)
God søndag til dig.

Pia sagde ...

lyder som et hyggelig arrangement og sikke opfindsom værtindegave