mandag, september 13, 2010

Scrap'n'dream

I lørdags var jeg til Scrap'n'dream. Sikke en dejlig dag i godt selskab med en masse skønne scrapper.:) Det var hyggeligt at hilse på jer allesammen både "gamle" og nye ;O)

Jeg fik shoppet lidt....;O)
Jeg blev næsten færdig med dette LO til Nicks gæstebog. Jeg har brugt webster papir. Blomster. Blade. Bling. Sværtet kanter med Vintage Photo fra TH. Mine nye MS punch. Tak for hjælpen Margit :)...nu må jeg så se om jeg selv kan finde ud af at bruge den.:) (jeg mangler da lige at sætte de små felter på, så man kan skrive en hilsen )
LO'et med billeder fra Emils 1års fødselsdag (elsker de biller) Jeg har brugt ensfarvet karton. Papir måske fra Pink paislee men jeg er ikke helt sikker, for det er noget jeg har købt for over 1år siden. Bånd. Blonde. Skum stickers. Hæklet blomst. Blomster knap. Hjerte pins. En cute lille plys bamse.;O) Punch kant. Sværtet med Vintage Photo fra TH.
Lige svar på de spørgsmål om Emils billede i sidste indlæg. Jeg ved godt at jeg ikke er særlig god til at skrive årstal eller journaling på min LO's Det må jeg vist se at få gjort noget ved.:)
Men det er et billede fra da han gik i 4 kl sommeren 06, og det var på det tidspunkt at han begyndte at ændre sig meget og blev meget mere voksen at se på. :)
Han har brugt briller siden han var 2 år. Men de sidste 2år har han ikke rigtig brugt dem, for han havde en ide med at de skulle ødelægges hele tiden. Så vi var flere gange om ugen til brillemanden for at få dem rettet, eller hvis de var helt ødelagte så måtte vi ha' nye til ham. Så vi snakkede med øjenlægen om det og vi blev enig med ham og skolen at han kun skulle ha' briller på når han var ved arbejdsbordet. :) Han er langsynet +4 og har bygningsfejl på begge øjne så han behøver dem heller ikke når han er ude at lege.:)

Nu vil jeg sætte mig på min plads i vinduet og vente på at Emil kommer hjem efter en weekend på aflastning.:) Så plejer jeg lige at bladre rundt i mine forskellige blade.....men ikke idag, for nu har jeg jo fået den nye THbog......glæder mig til at få læst i den....så jeg kan komme igang med de forskellige lækre teknikker. :)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det giver energi til at forsætte med at scrappe. :)
I må ha' en rigtig dejlig uge. :)

13 kommentarer:

bojose sagde ...

Hei :)
Så mye fint du har kjøpt :)

Dine LO'er er så nydelige og flott pyntet.
Likte veldig godt blonden og båndet på den nederste :)

Ha en riktig flott uke, klem :)

Charlotte Ravn sagde ...

Hej du, tak for hyggeligt selskab i lørdags! Lækre sager du fik købt, jeg har også bogen og er super glad for den.
Flotte layouts du fik lavet!

aka sagde ...

Flotte layouts. Og elegant det til gæstebogen.
På nr 2 giver det en rigtig god effekt med det ternede papir, og den hvide matte. Man ser rigtigt de herlige lagkage-fotos.
Og så har du da rigtig shoppet......

Karina Beck sagde ...

Flotte layouts begge to. Dejlige billeder af Emil som lille.

Pia sagde ...

lækre ting du fik købt, ja punch med hjørner skal man lige øve sig i og vigtig at målene er super præcise når man skærer papiret ud der skal bruges. Super flotte layouts

Pia sagde ...

lækre ting du fik købt, ja punch med hjørner skal man lige øve sig i og vigtig at målene er super præcise når man skærer papiret ud der skal bruges. Super flotte layouts

Bertram sagde ...

Virkelig flotte lo's du har lavet,
Skønne indkøb.

Betina Olesen sagde ...

Ohhhh... lækre ting du har købt... godt det snart er convention, så det kan blive min tur...LOL..

Skøn side til gæstebogen,,, men må være gået glip af nogte??? hvad skal han bruge den gæstebog til???

Charlotte sagde ...

Hej Gitte,
Ihhh nogle lækre indkøb du gjorde på
Scrap N Dream (og nej, du så mig ikke derude, for jeg nåede aldrig at dukke op...).
Og sikke nogle flotte LOs. Er vild med den "blonde-bord" - det ser godt ud og billederne og de små fine pynteting på nederste LO er sååå søde. :0)
Fortsat god tirsdag til dig.

Margit sagde ...

WAUUWWW!!!,,, hvor er det LO blevet godt, Gitte. Og din MS bort er SMUK!! ;o)
Efter et par forsøg vil du opdage, at det går som en leg ;o)... så du kan SAGTENS selv...
Super heligt billede fra 1 års dagen... godt "skudt"...
Og MUMS... lækre sager du fik snoldet...
Knus fra mig

Engel sagde ...

Hvor er de skønne, begge sider. Du har fået kreeret en meget elegant side til Nick... med den punch omkring billedet, og skønne blomster som matcher til...! Emils side er bare så sød og gennemført. Kan godt forstå at du elsker de bilelder! Rigtig interessant detalje med det gule bånd.. det giver et fint spil på hele siden..!
Håber du får en skøn weekend!
Knus Engel...

Kirsten Gro sagde ...

Det er dog nogle dejlige billeder af et barn med en stor lagkage :-)

Helle Sahl sagde ...

Uhh lækker shopping og to rigtig flotte layout.

Knus