mandag, september 06, 2010

Oktoberfest

Her er lige nogle stemningsbilleder fra oktoberfesten i lørdags. Det var bare en kanon hyggelig aften. Der var allerede gang i teltet da vi kom kl.18. Vi havde bestilt bord og der i også købt mad og 2liter øl pr. næse. Hvilket "drengene" synes var en kanon god idé for vi "piger" drikke jo ikke så meget øl. Min ene svigerinde er jo gravid så kæresten var da sikret 4 liter øl....*gg*;O)
Desværre gik strømmen kl. 21. Vi troede først at der var en overraskelse på vej op på scenen eller måske et lysshow. Men da der ikke skete noget efter ca. 15min satte folk sig ned igen og ventede lidt. Men da der stadig var mørkelagt begyndte folk at forlade teltet. Jeg snakkede med en af vagterne og de sagde at generatoren var brændt sammen og det ville tage noget tid før de kunne få en ny. Lyset kom først igen ca. kl 22 og der var vi på vej hjem og teltet var næsten tomt. Det var lidt ærgerlig at det sluttede så brat.
Men inden at lyset gik, fik vi sunget, grinet, snakket, danset på bænkene, spist og drukket øl og vand. "Drengene" nåede at få brugt alle billetterne inden strømmen gik, så de var helt ok med at festen var slut kl 22. ;O) 
Vi har snakket om at vi vil gøre det igen til næste år, hvis altså at det igen bliver på 5'øren, får så er der jo ikke længere hjem end 10 min ;O)

Emil havde også en rigtig god aften sammen med mormor. Der var dog kun et lille hys anfald, men det var fordi at Pyrus ikke havde lyd på. Så der måtte jeg guide min mor pr. mobil, at hun skulle prøve at trykke alle stik ind i fjernsyn og dvd'er igen. For Emil rykker lidt i fjernsynet og dvd'eren, så ledningerne kan løsne sig lidt. Men da det var løst og lyden kom tilbage på Pyrus, kunne jeg høre at han blev glad igen..:O)


Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :) De varmer :)
I må ha' en rigtig skøn uge.:)

5 kommentarer:

Dot Scrap sagde ...

super fed collage. Det ser rigtig dejligt og hyggeligt ud.

aka sagde ...

Jamen, en dejlig friaften I har haft. Lækkert ikke ?
Og det ligner jo en "rigtig fest" med det hele. herligt.
Og Pyrus. Jeg kender lige nøjagtig den med et eller andet galt med TV. Så bliver man virkelig stresset. Og intet hjælper....andet end TV-igen.
Hvis der er noget, I er i tvivl om med Pyrus, så spørg her. De dvd/video kørte her i flere år - døgnet rundt, så vi kan dem udenad....suk, suk. Men han er nu god til vores børn. Kan stadig bruges her.

Margit sagde ...

Lyder som en kanon fest... selvom den sluttede "før tid".
Godt der kom lyd på Pyrus, så Emil kunne hygge sig med mormor. =0)

Engel sagde ...

Kære Madam.. nu må jeg lige, at du sådan går til folkefest og drikker øl... nej, spøg til side... skønne stemningsbilleder... ærgerlig afslutning... og dejligt at Mormor fik skaffet lyd på Pyrus, så I kunne få en hyggelig aften i byen.. nogle gange er et pusterum bare tiltrængt..
Kæmpe Knus
Engel...

Karina Beck sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt. Synd at i måtte slutte før tid!
Og godt at Emil fik lyd til Pyrus, så der blev ro i lejren igen ; )
Vi ses torsdag.