mandag, marts 15, 2010

Igår skulle Nick tilbage til skolen. "snøft" Så mit humør var lidt nede, men så tænkte jeg, hvad kan gøre mig i godt humør igen........*gg* shoppe naturligvis....;O)
Heldigvis havde Love2scrap åben igår. Så jeg kørte lige en lille tur til Roskilde i det skønneste forårsvejr.:)
Jeg fik købt BG origins papir det er super flot. Uha grønt det har jeg ikke lavet så meget i. Ved ikke hvorfor for jeg kan godt lide farven grøn. Jeg glæder mig til at komme igang med det. Er blevet lidt glad for at lave mini-album :) Da jeg kom hjem var jeg alene hjemme, Emil er i aflastning og kommer første hjem tirsdag og min mand var ovre i klubben og se fodbold.:) Skønt når det sker en sjælden gang.:) Så jeg fik lavet et lille julekort. Jeg har liftet foldningen fra Karina. Tak for tippet Karina,det er ikke sidste gang jeg laver de kort. Der er ikke så store med rigtig søde. :)

Papiret er fra BoBunny og scrappers choice. Hänglar mini-stempler som jeg har "masket" (tror jeg det hedder) De er farvelagt med Copic. Bling stjernerne er også farvelagt med Copic. Distresset kanterne med vintage photo. Nu vil jeg ud og nyde det dejlige solskin vejr.:) Når jeg kommer hjem skal jeg ha' et LO færdig som jeg startede på igår. Så jeg kan komme igang med mit mini-album :)

Tusinde tak for jeres rigtig søde kommentarer, det varmer rigtig meget at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig solskins dag.

12 kommentarer:

Engel sagde ...

Og jeg kan se, at du også fik shoppet lidt inspiration med hjem.. Håber du kan nyde en kop kaffe i eftermiddag, og bladre dine nye blade...Skønt julekort du har kreeret! ER spændt på at se endnu et minialbum fra din hånd, det sidste var FANTASTISK!
Knus
Engel...

Lina sagde ...

Intet så godt som en shoppingtur til at få hjernen til at tænke på noget andet. Og fede indkøb - glæder mig meget til at se hvad du får lavet med Origins papiret. Fantastisk kort, godt farvelagt.

Anne Bente sagde ...

man har også lov at være god ved sig selv når humøret er nede, og sååå flotte ting, du både har lavet og shoppet.

knussss

Connie sagde ...

Det er altid godt med lidt scraptrøst;O)og shopping er vi jo god til;O)
Det nye BG papir er bare lækkert, i dejlige farver. Det er heller ikke tit jeg scrapper i grønt.
Rigtigt sødt julekort og dit mini album er bare blevet så flot.

God forårs dag til dig også, Gitte.
Knus

Karina sagde ...

Lækkert kort. Shopping er godt til at komme på andre tanker ; ) Det er skønne indkøb, du har lavet ; )

Heidi sagde ...

Bette pus - sender et kram til dig ;o) Men JA s... shoppe kan altid hjælpe på det hele ;o))) lækker sager du fik shoppet, vil gerne se den butik live ;O)

Knus fra mig til dig

ps. super flot kort - i like

Stinne sagde ...

hi hi shopping kan altid få en scrapper til at smile igen! - Jeg syntes basic grey laver noget svært papir - men glæder mig til at se hvad du får lavet!

KNUS

Charlotte sagde ...

Origins serien fra BG er nemlig rigtig lækker - er så glad for jeg også har de ark!! De er meget anvendelige, synes jeg. :0)
Sødt julekort. Kan godt li formen på det.
Rigtig god tirsdag til dig ... endnu en solskinsdag, ser det ud til at blive.

Pia sagde ...

lækker shoppe sager og super flot kort, fint farvelagt og kanon facon. Du må have en dejlig dag.
knus Pia

Margit sagde ...

Sødt julekort... og god idé at maske stemplerne... ser godt ud. Sikke lækre ting du fik handlet... jeg var også forbi Pia igår... ;o)
lækre sager hun har...

Helle Sahl sagde ...

Ja, hvad skal ma lige gøre for at løfte humøret. En shoppetur det er klart. Sikke en god ide og nogle dejlige sager du har shoppet.

Cecilie sagde ...

Glæd dig til at arbejde med Origins; det er fantastiske papirer!