fredag, marts 26, 2010

I mandags fik jeg den skønneste pakke man kan tænke sig....nemlig en scrappakke....;O) Fyldt med Hero art stempler og Tim Holtzs nye distressing...:) Så jeg gik straks igang med at bruge det hele, og fik lavet disse 2 kort...:) Desværre blev jeg syg om aftenen, så derfor kommer kortenen først på idag. Det startede med ondt i halsen. Men det gik heldigvis i sig selv igen, men nu er det gået over i en møg irreterende forkølelse, som har sat sig på mine øre...:o(...så nu kan jeg bare slet ikke høre noget. :o\ Det er noget rigtig øv for i morgen skal jeg på kort kursus som Pia fra www.kreativefornemmelser.dk afholder her på Sjælland. :) Det kursus har jeg bare glædet mig utrolig meget til siden jeg fik det i gave.:) :) Men jeg skal nok komme afsted, for en forkølelse skal ikke stoppe mig.:)
Hmmm mon Pia kan tegn til tale.....;O)

Materialerne Kvistkarton. QK Labels One. ColorCore Cardstock.Cuttlebug embossing folder. Tim Holtz nye distressing farver, rusty hinge og forest moss. Hero Arts stemplet :)

Jeg skal lige af med noget raseri, for min bærbar kan snart rende mig....;O) Den smider mig hele tiden af nettet så jeg må genstarte mit modem hele tiden.:\ Eller også jeg kunne ikke ligge kommentarer på nogle af jeres blogge. Mange flere gange går skærmen i "baglås" GRRR :O( Spørg lige om jeg var ved at smide den ud af vinduet....grrrr :O\
Nå...men I skal ha' tak fordi I gad lytte......;O) Men nu vil jeg se at få tømt min opvasker og vaskemaskinen...træls med det skal jo gøres.
Så må blogsafarien lige vente til senere. :) Men så bliver det fra den gamle pc'er, den kan man da stole på...*gg* Selv om den er såååå laaaangsoooom med at åben nye sider op.

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det varmer rigtig meget at læse dem.:)
I må ha' en rigtig skøn weekend.

7 kommentarer:

Nikolette sagde ...

Sikke dog nogle dejlige køb.. måske skal der lånes GG

Sarah sagde ...

Skønt med en scrappakke.
Håber du snart er på benene igen - for et kursus med Pia kan man da ikke gå glip af.

Godt du har en god og pålidelig computer - det er ski.. irriterende når det ikke virker.

Brit sagde ...

Lækre kort du har fået lavet... mums!!

Det er da ikke så længe siden du har fået den computer - tænker noget garanti og reperation :)

Rigtig god bedring søde.

Karina sagde ...

Rigtig lækre kort. Jeg glæder mig SÅ meget til i morgen. Vi ses ; )

Joan sagde ...

Dejlig scrappakke du har fået. Rigtig god fornøjelse med kurset, det bliver uden tvivl vildt godt. God bedring og god weekend :)

Pia sagde ...

super lækre kort ja der er ikke noget som når pc'en ikke vil. Du må have en god weekend.
knus Pia

Connie sagde ...

Sikker nolge lækker kort.

Håber da snart foråret kommr med lidt for nyede kræfter til dig og din stakkelt krop.