fredag, juli 31, 2009

Der har ikke været særlig meget scrap fra min hånd den sidste uges tid. Men til gængæld så har jeg fået hele kontoret/scrapværelset helt færdig. Yes endelig er jeg blevet helt færdig med scrapværelset/kontoret. Skøøøøøøøøøøøøøønt nu skal jeg bare igang med af få scrappet igen.:o)
Her er lige lidt billeder fra kontoret/scrapværelset. Der er også billeder inde i mine skabe, bare for at vise at jeg har orden inde i skabene.*gg*


Se lige hvad jeg fik hjem igår....uha en farlig Tiger Emil. Hi hi han var bare så stolt og glad da han hoppede ud af bussen alt imens han råbet tiger flere gange imens han grinte. Han var ikke meget for at få tigermalingen af. Han skulle flere gange kigge sig selv i spejlet om tigermalingen nu stadig var der.:O) Da han endelig fik det af blev han ved med at sige tiger og pege på sit ansigt. I dag kom han hjem som en sommerfugl. Men det ville han ha' af med det samme da han kom op. Måske fordi en sommerfugl er lidt tøset i forhold til en tiger.:o) Det var Nick's forklaring på hvorfor Emil ville ha' sommerfuglen hurtig af.:O)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.:)
I må ha' en rigtig dejlig weekend.

torsdag, juli 23, 2009

Igår var jeg til freescrap hos Dreampapers Det var som altid super hyggeligt at hilse på alle sammen igen.:)
Jeg fik farvelagt stempelaftrykket igår. Så altid får jeg aldrig nået andet end at få snakket og shoppe. :) Men jeg fik det færdig da Emil valgte at tage sig en middagslur. :)
Det er første gang jeg prøver at farvelægge stempelaftrykket efter papiret jeg har fundet. Det var ikke helt nemt. Men der også lidt svært at skulle finde papir når jeg så har farvelagt stempelaftrykket. Så jeg finder nok papir frem næste gang jeg skal farvelægge.:)
Ih havde jeg bare hørt efter i farvelægnings timen. *gggg*;o)

Materialerne ensfarvet papir og karton fra gemmeren. Brad. Just-rite stempel. Blandet blomster. Billetten fra Tim Holtz har fået distressing. Greeting Farm stempelaftryk. Copic.

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.:)
I må ha' en rigtig dejlig weekend.

mandag, juli 20, 2009

Tak for jeres søde fødselsdagshilsner til Nick. Vi havde en rigtig hyggelig dag sammen med ham. Han var hjemme det meste af dagen. Jeg havde lavet en af hans ynglings retter, det blev til nachos, for fiskemanden havde ferielukket så han må få laksedeller en anden dag. :) Vi nåede da også at se en film sammen med ham inden han smuttede. Han skulle ud til en af hans kammerater, hvor der kom en del fra hans gamle gymnasieklasse der ville fejre ham. Han var hjemme næste dag kl 10,30. Uh det må være hårdt at være teenager.:o) Men som han siger så er han kun teenager et år endnu. *ggg*

I fredags var vi ude hos nogle venner hvor vi skulle grille. Vi satsede på at vi kunne nå det inden "skybruddet" som DMI havde lovet skulle komme over de østlige egne. :) Men det blev kun til få lette sommerbyger i løbet af aftenen.;o) De havde heldigvis sat et lille festtelt op i haven. Så vi kunne sidde ud og spise.
Jeg har lavet et cd-kort til dem for de fylder begge 50 i år. Men desværre kan vi ikke komme til deres fødselsdag.
Jeg fandt cd indpakningen hos Scrapsisters hvor Charlotte Ravn viser hvordan den skal skæres ;o)
Mønsteret er til en alm. cd'er. Men den jeg havde købt er en 3dobbelt cd'er så var der ikke papir nok i længden. Så jeg måtte lave pyntepapiret lidt større så det gik ud over forkanten. Eller kunne man se cd'eren. Man kan vist godt se det på billedet.
Jeg vil lige sige at det er altså med vilje at jeg har sat små pingviner på kortet. For de er helt vilde med pingviner og har et stort glasskab fyldt med dem. :o)

Materialerne er ensfarvet papir. BC papir. Just-rite stempel. Snefnug punch. Bling bling. Kanterne er sværtet med distress ink:Shabby shutters og Vintage Photo. Akvarel farver. Stemplet er Eline's snow friends fra Marianne, design. Stempel fra stempelglede.

I lørdags skulle vi holde fødselsdag for Nick og hans kusine. Vi havde slået den sammen med hans kusine for de har fødselsdag med 1 ugen mellemrum. Michela og Nick ville gerne ha' at vi skulle grille, så vi holdt det ude i min svigerinde og svorgers have. Da det jo er lidt farligt at grille på 2. sal. *ggg* Vi havde dækket op inden for, for DMI havde jo igen lovet regnvejr. Men heldivis blev det kun til lidt byger først på aftenen. :) Hi hi det afholdt dog ikke "børnene" fra at lave vandkamp. :o)

Jeg havde lidt svært ved at få kortet færdig til min niece. Jeg synes at grund kartonet var lidt for skrigende. Men efter jeg havde brugt distess til cd'kortet så måtte jeg også prøve det på dette kort. Så jeg fik endelig kortet færdig 1 t før vi skulle ud af døren. Jeg arbejder bedst under pres. ;O)

Kortet fandt jeg HER Materialerne er ensfarvet papir. Det mønstret papir kan jeg ikke huske hvor kommer fra. Stempel fra Greeting farm( uh jeg er helt vild med de nye stempler) ;o) Copic penne. Blandet blomster og fra Prima. De 2 blomster fra Prima har jeg farvet pink med copic. Swirl er Tim Holtz mini masks men jeg har brugt negativet, som jeg har brugt stempelpude og bagefter glimmer mist på. Dato stempel. Stempel fra stempelglede. Punchet kant.

Det var lige et "lille" indlæg fra mig i denne omgang. Emil har ferie igen i denne uge. Så jeg håber at vejret bliver skønt og vindstille så vi kan komme ud og cykle lidt.:)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

I må ha' en rigtig dejlig uge.

tirsdag, juli 14, 2009

Hip hip hurra

I dag er Nicks fødselsdag hurra hurra hurra.......tænk at han bliver 19 år. Det er ikke til at tror. Men tiden går jo, selv om jeg synes jo ikke at jeg er blevet ældre, det er kun alle de andre......*ggg*.

Materialerne er ensfarvet karton. Papir fra Cherry Arte. Skumbogstaver. stickers jeg har printet fra Scrapsisers magasin. Lille "kæde" og en dåse "prop" (jeg ved ikke lige hvad sådan en hedder) :o)
Nu vil jeg lige smutte til bageren og købe et rundstykke og en "basse" til fødselsdags"barnet". Det er måske lidt kedeligt at skulle spise cornflakes på sin fødselsdag. Så er det også første gang i 2 år at mit "lille" pus (på 186) er hjemme på sin fødselsdag så jeg synes han skal forkæles lidt.. :)
I må ha' en dejlig tirsdag.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)

torsdag, juli 09, 2009

Et kort med mine nye stempler.:)

Her er lige det første kort med mine nye stempler fra Greetingfarm de er bare så søde. :)

Materialerne papir fra Sassa lass og fra gemmeren. Ensfarvet karton. Chipboard tag. Brads. Bling bling. Just-rite. Stempelaftrykket er stemplet med memento rich cocoa og farvelagt med Copic. Blomster og blade. Sommerfuglen er en QK som jeg har standset ud på krympeplast. :)
Her er lige et close-up af sommerfuglen. Håber den kan ses. Der er huller i vingerne og de er der stadig når det krymper. Det var ret sjovt, det er ikke sidste gang jeg bruger krympeplast.:)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

I må ha' en dejlig torsdag. :)

mandag, juli 06, 2009

Scrap'n'dream og en lille æske.

Jeg var til scrap'n'dream i lørdags. Det var bare så hyggeligt, hold da op hvor var det bare varmt. Jeg var ved at smelte væk flere gange. Men heldigvis sad vi ved dørene så det kom da lidt luft ind.
Det var super hyggeligt at se jer scrappeqvinder igen og møde nogle nye scrapper. :)
Tak Annette og Brit for et kanon corp. Det var super, især nok fordi jeg var så heldig at vinde på min adgangbillet. Hi hi nej det var virkeligt et kanon godt corp. Det er ikke sidste gang jeg kommer til et scrap'n'dreamp corp.:)

Det blev ikke til så mange billeder derfra. Men her er lidt stemningsbiller.:o)
Jeg fik lavet en æske færdig idag som jeg startede på i lørdag......hm har jeg ikke hørt den sætning før. *ggg* Jeg vil lige sige tak til min støttepædagog som hjalp med æsken. TAK Connie hvis du ikke havde hjulpet mig så havde jeg aldrig fået æsken færdig, hi hi hi.;O)
Jeg har ikke stemplet "tillykke" eller andet på endnu, for jeg ved ikke hvem der skal ha' den. Men jeg regner med at jeg sætter det på med 3-D når den skal bruges.:) Egentlig synes jeg at der mangler noget på fronten af æsken, men jeg ved ikke lige hvad. Hvis I har foreslag så sig bare frem. :)

Materialernen er ensfarvet karton. Papir fra BC. Pap. Prima og blandet blomster. Bling bling. Magnet. Bladene har sat på, er fra nogle "efeublade"som jeg havde liggende, men det var for store. Så jeg brugte et blad fra det QK Recuse sæt jeg købte i lørdags. Det var helt perfekt i størrelsen.
Emil har ferie i denne uge så det bliver nok ikke til så meget scrap fra min side. Vi er så heldig at vi har fået en ladcykel. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og cykle med Emil i denne uge. Så håber jeg bare at vejret ikke bliver så slemt som DMI siger.:O)
I må ha' en rigtig dejlig uge.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)