fredag, december 18, 2009

18.december

Lige et lille juleindslag inden Nick kommer hjem. Håber jeg når det inden han kommer, for nu taler vi minutter før han ringer på døren.....:o)

Mit juleindslag idag er min lille nøddeknækker som jeg købte i Berlin. Han står og holder vagt inde i stuen oppe på hylden. Jeg er rigtig glad for den. Jeg har set nøddeknækkeren rigtig mange gange. Jeg er på udkig efter en lille fin balletdanser som enten kan stå eller som hænger. Men jeg har ikke rigtig fundet en endnu. Men hvis I har set en lille yndig balletdanserinde, hun må ikke være mere end 10 cm i højden, så må i meget gerne sige til, så vil jeg blive glad.....:)
Jeg nåede det han er ikke kommet endnu. Men jeg vil prøve at komme på blogrundfart imorgen. For jeg har ingen julegaveindkøb tilbage, skøøøøøønt. De fleste madvare til juleaften har jeg også næste fået købt, magler kun meget lidt. Jeg tror næste det er første gang nogen sinde at jeg kan sidder her 7 dage før jul at jeg næsten er færdig. Men hvor er det skøøøøøøønt.

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer .:)
På gensyn imorgen.

8 kommentarer:

Nikolette sagde ...

Hvor virker du overskudsagtig.. det er dig velundt- Jeg er selvfølgelig dødmisundelig. Bjarne og jeg har først bestilt de to første julegaver på nettet her til aften, så det bliver lidt af en gyser om de når frem inden juleaften GG

Ditte sagde ...

Elsker også at være i god tid, bare nyd det.
Hvor er han fin din nøddeknækker. Har selv en mere moderne udgave, fik ham sidste år, måske jeg kan lægge ham på bloggen, så du kan se ham. Og nu sidder jeg pludselig og har helt ondt af ham, for han står jo også der, så alene, uden ballerinaen. God weekend!

Sarah sagde ...

Skønt at få Nick hjem.
Julegaverne er købt her i huset, men jeg er nu ikke helt klar endnu. Skal holde jul hos svigerforældrene, så der er ikke så mange indkøb osv.
Håber I får en god weekend.

Maribi sagde ...

Håber I rigitg får julehygget sammen med Nick:-)
Hvor er han en skøn fyr, ham nøddeknækkeren, håber du finder en lille balletdanser til ham.
Må være fantastisk at være klar til jul allerede, mangler selv en del, men pyt..

Cecilie sagde ...

Det bliver dejligt at få Nick hjem. Og det er også dejligt, at du er med med indkøbene, så I får tid til julehygge i stedet for stressede juleindkøb.

Tak for din hyggelige blog.

lam sagde ...

Hvor er han fin ham nødeknækkeren

Margit sagde ...

SØD nøddeknækker. Og ja... du må da finde en ballarina...
Herligt at Nick er kommet hjem. Og dejligt at være helt klar til jul
=0)
Jeg har også juleposten sendt og julegaverne i hus, men mangler stadig lidt småting til julen. Skalgerne nå en LILLE smule julebag i dag. Nu må vi se.
God 4. adventssøndag til jer.

Anonym sagde ...

jeg har også været færdig med julegaverne i noget tid, tror også det er første år de er så hurtigt klaret.