onsdag, april 22, 2009

Før og nu

Jeg har lavet et LO helt om, nyt papir og pynt. Jeg havde dette LO liggende i meget langt tid, eller jeg skal måske sige år. :) Jeg kunne ikke rigtig få det færdig. Jeg prøvede først at sætte blomster op pynt på det gamle LO. Men jeg synes ikke rigtig at det blev godt. Så jeg listede billedet af og fandt noget helt andet papir. Pyha det hjalp at skifte papir og pynt ud, for jeg var kørt godt fast i det gamle.:) Jeg er helt godt tilfreds med resultatet. :)
Jeg er meget glad for dette billede som er af min kære mormor i sin fine konfirmationskjole. Hun blev konfirmeret i 1920. I Sundby Kirke på Amager. Jeg ville ha' det færdig netop idag. For det ville ha' været hendes fødselsdag. Hun ville være blevet 102 år. :)
Materialerne ensfarvet papir, kanten har fået glimmer lim fra Tim Holtz. Papir fra gemmeren. Prima blomster. Blandet blomster. Nogle af blomsterne har fået glimmerlim fra Tim Holtz. Blondt serviet Blad guld. Bling bling swirl. Rammen har fået først lyserød, krakelering, og så brunt på, så bladguld. Rest bånd.
I den lille ramme er der et billede af min mormor og mig da jeg var ca. 9. mdr.:) Blondekraven, vedhænget og perlerne har jeg arvet fra min mormor. :)
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :)

10 kommentarer:

Karina sagde ...

Wauw, sikke en forandring. God ide at lave det om. Det nyeste er blevet superflot. Jeg beundrer at du tør sætte arvestykker på et layout.
Nu har jeg meldt mig til freescrap i DP den 13/5, 3/6 og 17/6. Ses vi?

Tanja sagde ...

Jeg må også bare sige WAUW WAUW - hvor gjorde det bare meget, at du valgte at starte helt forfra... :o)
Det er bare SÅ kanon flot LO - SEJT at du også har brugt arvestykke på et Layout...
Scrapknuzz Tanja

Helle Sahl sagde ...

Du får et helt kor af wauw! Det er næsten et af dem der skal op at hænge på væggen. Med arvestykkerne på og det hele. Sikke en forskel.

Connie sagde ...

Hold da op et lækkert layout, du ende op med. Det var gået du fik skriftede papir og pynt. Tror det nolge gange kan betale sig, at vente nå man ikke rigtig kan få det til at spille.

Forsæt go uge.

Jeg kommer også den 13/5.

Majer sagde ...

Sikke da en forskel. Det er godt nok blevet fint det nye!

LaChris sagde ...

SMUKT SMUKT SMUKT og et Wauw :O) Utroligt som du har udviklet dig på kort tid...det er bare et fantastisk flot det "nye" LO. Og vi sender da lige en lykønskning opad, ik :O)

Brit sagde ...

Jamen da søde tøs....Hvilket et LO du har fået lavet... Det er jo så fantatisk!!!
Du er jo gået hen og blevet professionel scrapper... Kan man få et kursus...
Super fantatisk flot LO - det kan du i den grad være super stolt over!

Ses vi den 3. maj?

Engel sagde ...

Hvor var det godt, at du lavede det om... for sikke et fantastisk resultat du er nået frem til til sidst... Er helt vild med de sarte rosa farver, som står fantastisk elegant til blonden...Den er SMUK din nye side...

Charlie sagde ...

Jeg kan normalt ikke lide man laver sine LO's om, da det er OK at kunne se udviklingen - men dette er en undtagelse - på det første forsvinder fotoet jo næsten og i den nye fine udgave gør du det meget mere ære. Og at du så har fået inkluderet ting der passer til og har affektionsværdi gør det kune endnu mere WAUW...Godt gået.

Charlotte Ravn sagde ...

Wauh sikke en forandring! Det blev jo bare kanon flot! Sjovt som papiret kan forandre billedet helt!