lørdag, august 23, 2008

Nedtælling til ferien

Ja så er nedtællingen sat igang til ferien. Vi tager afsted d.25 meget tidlig om morgenen. Åh det bliver dejligt at komme ned til varmen og slappe af. Så kan vi forhåbenlig forlænge sommeren lidt.
Jeg fandt lige nogle stemnings billeder fra Mallorca Ih hvor jeg glæder mig. :o)
Jeg er først hjemme igen fredag (om natten) inden Scrap-a-mania. Så jeg håber ikke at flyet er forsinket. Men jeg har pakket min taske til Scrap weekenden, så skal jeg ikke gøre det når jeg kommer hjem. Så kan jeg nå at få lidt søvn inden jeg skal afsted til Ringsted og scrappe. :o)
Ja så har jeg fødselsdag idag men det vejr har jeg altså ikke bestilt. Nå men nu er det jo ikke kun mig der har fødselsdag idag. :o) Jeg har fået cd'er i gave fra min kære mand. 80'er hit den nye. Der er mange gode numre på.
Så kan jeg høre den imens jeg får syet de bluser som jeg optimistisk tro jeg kan få færdi inden vi pakker imorgen. Men jeg arbejder bedst under pres. :o)
Lidt senere vil vi ud og spise på en Kinesisk restaurant. Som min bror kækt sagde "så smutter I vel lige for Bejing og fejre guldet med 49'er". Ja det kunne være sejt hvis privaten lige stod i baghaven.
Men på gensyn og ha' det godt, til jer allesammen. Det kan jo være at jeg ser nogle af jer til Scrap-a-mania.
Jeg glæder mig til, at se hvad I har fået scrappet og lagt på jeres blogs, når jeg kommer hjem igen. ;o)

tirsdag, august 19, 2008

Emils LO

Jeg fandt lige nogle LO's som jeg aldrig har fået taget billeder af. De er til Emils album. Jeg har ikke fået skrevet på Emils LO endnu, men det kommer senere.
De skulle ligge i den rækkefølge jeg har lavet dem.

Det LO der har overskriften LYS er et lift fra Lam. Det var et LO som hun havde lavet til My Scrap Corner nr 3. Tak for denne gang og på gensyn.

søndag, august 17, 2008

sikken en uge

Det tror jeg på. Den startet ellers rigtig godt. Jeg var så glad da jeg så at jeg havde fået en Award fra Karina Den blev jeg rigtig glad for.
Men så var det også slut med glæden for jeg måtte ligge mig med en rædelsfuld hovedpine. Det var nærmest et migræne anfald jeg kunne ikke klare lyset. Den holdt ved i 3 dage. Der var ingenting der hjalp. Men nu er min hovedpine heldig vis væk så nu skulle jeg være på toppen igen.

Men nej det er jeg så heller ikke endnu, for Nick er lige taget afsted idag til Sverige. Vrææææl hulk snøft (jeg håber tasterturet overlever).
En del fra familien kom forbi for, at sige god tur til dem.
Så nu er de godt på vej op igennem Sverige. Så nu kan jeg følge med i hvad de går og laver på deres blog. Det bliver fedt for dem de har glædet sig til at komme afsted. Glæder mig til at høre hvordan deres tur er gået derop.

Men jeg må komme videre så hele computeren ikke får strømsvigt på grund af tårefaldet. snøft.


Men tilbage den dejlige award jeg fik fra Karina.Jeg vil gerne give den videre til nogle andre kreative scrap piger.

There's some rules for this award as well:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominate

http://www.ravndesign.blogspot.com/

http://www.troll13.blogspot.com/

http://www.pialine.blogspot.com/

http://www.thormosescrap.blogspot.com/

http://www.fruhansenscrap.blogspot.com/

http://www.haveje.blogspot.com/

http://www.piabau.blogspot.com/

http://www.madsen-larsen.blogspot.com/

http://www.karinabeck.blogspot.com/

http://www.scrapbookingbylisette.blogspot.com/

Forsat god søndag og på gensyn.


tirsdag, august 12, 2008

Bånd salat ??

Det håber jeg da sandelig ikke det bliver til. Nu har jeg brugt lidt tid på at lave den taske så jeg kunne få orden på mine bånd. Tasken fylder heller ikke så meget og så er den nemere at ha' med i scraptasken.
Båndtasken er lavet af en toilettaske som jeg havde liggende. Den er altså ny, jeg har købte den i Netto, der lå nogle dove produkter i den. :o)

Nu havde jeg set den ide et andet sted,huske ikke hvor, men der solgte de tasken til ca. 200.- den her har jeg givet 35.- for med produkterne. Billigt billigt det kan vi li'. :o)


Tak for denne gang og på gensyn.

torsdag, august 07, 2008

Tote regnjakke

Endelig fik jeg taget mig sammen til at lave en "regnjakke" til min tote. Jeg nåed at få lavet min Tote "regnjakke" færdig inden jeg til ned til Dreampapers 2 års Fødselsdag.
Den skal nok lige rettes lidt til i toppen, eller kommer regnen ind. Så kan det jo være det samme, at jeg har brugt tid på, at lave en "regnjakke" hvor regnen ligesom skulle være uden på og ikke inden i. :o) Men det er kun en detalje.
På gensyn til næste gang.

Wylde Women Award

Jeg har modtaget en meget flot Award fra karina Den er jeg rigtig rigtig glad for.


1. You can give it to one or hundred in between- it's up to you. Make sure you link to their site in your post.2.Link back to this blogsite Tammy so Tamma can go visit all these wonderful woman. And remember the purpose of the Award. To send love and acknowledgment to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.


Jeg vil gerne give denne Award videre til nogle meget kreative og inspirerende kvinder.
Hvis blogs jeg altid lige skal ind og kigge på. Lige og se hvilke nye og spændende ting de nu har lavet.

Annette fordi du er så utrolig kreativ, sød, hjælpsom og betænksom. Du er altid god til at komme med en kreativ løsning på ens problem. Så er det altid super hyggeligt at besøge din butik og deltage i crops og kurser. Der er altid tid til en hyggesnak, også selvom du er igang med at pakke en hel butik ned. Jeg er vild med dine LO'er.

Connie fordi du laver så mange flotte kreative ting, ud over scrap, som jeg ville ønske at jeg bare tilmærmelse vis kunne find ud af at lave.

Karina jeg bliver nød til at give dig awarden tilbage til. For jeg er synes at det er nogle fantastisk kreative kort du har lavet. Jeg får altid en masse gode ideér til kort og med farvesamsætningen. De LO'er du laver er også flotte.

Lisette du får den fordi du har inspireret mig til at ændre min måde at scrappe på. (Med tilbehør som f.eks. bruge knapper og blomster). Det er nogle rigtig lækre LO'er du laver. Jeg lifter gerne.

Anne-sofie. Du skal ha' denne Award fordi det er en utrolig hyggelig og inspirende blog du har. Der er mange spændende ting og ideér udover scrap.

Der var mange andre som også jeg synes er rigtig kreative og jeg også bliver inspireret af, men så kunne jeg forsætte hele weekenden. De ligger allesamme i mit link.

Tak for denne gang og på gensyn.

mandag, august 04, 2008

Sommerferie bog til Emil

Så er Emil startet i skole/fritten i dag efter 3 uger. Jeg har lavet en lille bog til ham så han kan vise hvad han har lavet i ferien.
Jeg har lavet den i alm. karton, billederne er printet på printer papir og tilbehøret er lavet med QK, bigshot, og punchs.

Jeg har lavet huller med zutter cutter. Der kommer også en spiral ryg i, men der mangler lige nogle sider der skal være færdige. Tilsidst har jeg lamineret siderne, så skulle de kunne holde lidt længer. Håber jeg, bare til jeg har lavet de sidste sider.


Forsat god dag og på gensyn