mandag, april 28, 2008

konfirmations kort


Et konfirmationskort som jeg lavede til min venindes datter.
Jeg har brugt papir fra stacy claire boyd, Rakelstempel,blomster fra Sprites, købt hos Dreampapers. Brads, hjerter og klammen er pynter med glimmer.
Tak for idag og på gensyn

søndag, april 20, 2008

Genialt


Ja, hvis jeg selv skal sige det. Jeg var i IKEA der fandt jeg et bakkebord. (Det kostede kun 50.-skøn pris) =). Det er jo smart så kan jeg sidde i min sofa og lave kort/LO færdig og stadig se fjernsyn samtidig. Jeg havde tænkt over det i et stykketid, hvordan jeg kunne se tv og lave LO/kort. For når jeg sidder ved vores spisebord kan jeg ikke se tv og ved mit scrapbord er der ikke noget tv. Det er jo smart at kunne begge ting på en gang. Det fungere rigtig godt.
Jeg gør kun mine ting færdig ved bakkebordet. Jeg prøved en dag, at stemple men det gik ikke særlig godt.
Forsat god søndag og på gensyn.

torsdag, april 17, 2008

Nye magnolia stempler


Jeg har købt nye stempler, sammen med min veninde.
De er købt hos http://www.gittes.dk/
De er blevet taget i brug. Nu vil jeg få dem farvelagt. Så jeg kan få lavet nogle flere kort. Der er ved at være tomt i min kortkasse.


Tak for idag og på gensyn.

mandag, april 14, 2008

Sikken en dejlig weekendSikken en dejlig weekend. Vi var ude at sejle, det var en skøn tur. Det var en smule koldt, men når solen kom frem var det dejligt.
Det er de første billeder jeg har fra Flakfortet, hvor træerne er uden blade og farverne er brune istedet for grønne. Men det var flot."Tøsedag"


Min veninde kom forbi til vores "tøsedag" som vi holder 1 gang om mdr. hendes datter var med. Vi nåede da, at lave nogle kort alle 3. Selvom der blev snakket en del og drukket cafelätte. Min veninde fik lavet 2 kort til hendes niecer der bliver studenter til sommer. Jeg nåede ikke at få taget et billedet af dem eller også var hun lidt hurtig til at pakke sammen, da jeg sagde, at jeg lige skulle ha' et billedet af kortene =) De 3 kort jeg har lagt på idag var ikke dem jeg fik startet på. De stempler jeg havde brugt skal lige farvelægges først.

De her 3 kort blev lavet kl. ca. 22.00 og ved et tilfælde. Jeg skulle laver nogle blomster som jeg standsede ud med en punch. Så tænket jeg at, jeg kunne bruge resten af papiret til kort. Jeg foldede det og satte noget kontrast papir inden i kortet, og en lille blomst uden på. Hurtige og nemme kort.


Den brads der sidder i blomsten. Er "hjemmelavet" jeg kom noget 3d lim på og kom lidt glimmer på.


Tak for idag og på gensynonsdag, april 09, 2008

Der var engangHe He så fandt jeg endelig ud af hvordan jeg ligger er billedet rigtig ind på min blog. Det var ikke så svært alligevel, man skal bare ikke være træt.=)

Dette LO er af min store dreng. Det er første gang han er på skiferie. Første gang han stå på snowboard. Det var tilbage i 2005. Han er blevet den hel del bedre siden. Så de næste billeder jeg har af han, der står han på boardet.

Jeg er igang med at lave en hel scrapbog til ham fra allerførste gang han stod til, ja, der ikke er flere sider i bogen. Han skal selv skrive på LO for det er hans egne tanker, ønsker og sjove minder.

Jeg kan ikke helt huske hvor kartonet kommer fra men jeg købte det hos Dreampapers op til jul. Overskriften er chipbord duppet med stempelfarve. "ENGANG" er tegnet op på hårdt plasik, bogstaver jeg fundet i forskellige ugeblade. Bagefter har jeg malet på bagsiden med cremfarvet hobbymaling.

Men tak for idag og fordi du kiggede forbi.

tirsdag, april 08, 2008

P.s Jeg kan se at det gik vist ikke særligt godt. Det kunne måske være at jeg skulle gå i seng og sove på det. (armene er kommet ned igen )=0) Så god nat og på gensyn.
Jeg er endelig kommet igang med af prøve at ligge et LO på min blog. Men jeg var ikke sikker på hvordan man gør. Men jeg prøvede at klikkede lidt her og der .Da jeg kiggede på bloggen var billedet der. Hurra (jeg må helleres vente med at juble til jeg har lidt mere styr på tingene).

Men nu er jeg startet så jeg forsætter også selv op det går "op ad bakke". Men velkommen til.
Tak for at du kiggede forbi.