onsdag, december 03, 2008

3. december

Så fik jeg endelig mit kalenderlys færdig. Jeg plejer eller at ha' den færdig før d. 1. men i år havde jeg købe et meget stort lys. Den lille kælk jeg plejer at sætte mit kalendetlys på, blev godt nok meget mindre under det store lys. Men pyt med det Emil er jo så glad for lys så lyset skulle bruges. Så måtte jeg jo bare lave det i noget andet. Så jeg gik i kælderen og lede efter min zinkbakke. som jeg troede lå i kælderen. Men efter lang tids søgen opgav jeg. Så måtte jeg igen finde noget andet at stille lyset på. Indtil jeg i dag kommer ud i mit bryggers og opdager at bakken stod oppe på øverste hylde. Ih Jeg var ellers så sikker. :)

Kaldenderlyset er blevt lavet lidt hurtigt, så jeg beklager skønhedsfejlene :). Jeg var så heldig at min frisør havde en ledig tid idag. Det kunne jeg ikke sige nej til, for jeg skal til julefrokost på fredag med min mands arbejde.
Jeg har sat min Bambi og hans mor i. Jeg lånte ide'en af Lachris. :) Men jeg synes at dekorationen var stor nok til at de kunne være der. :)
De røde glaskugler har jeg altid i mine juledekorationer. Det er nogen som jeg har arvet fra min mormor de er ca. 60 år gamle, min mor kan huske dem fra da hun var barn. :)

Uglen fik jeg da jeg sidste år bestilte noget fra isabella smith. Er han ikke bare sød? :)

Jeg nåede desværre ikke at komme rundt og kigge på jeres skønne blogge. Jeg skulle udover frisør også nå 100 andre ting. Nu om lidt skal jeg spise og bagefter skal jeg ned til Freescrap hos Dreampapers. Det glæder jeg mig til.

Så jeg vil sige tak fordi I kiggede forbi og på gensyn imorgen. :)

11 kommentarer:

LaChris sagde ...

ÅHHHH TOTAL LÆKKER dekoration !!! Og bambierne passer jo også perfekt dertil :O) Ih den ugle er jeg da helt forelsket i...må straks forbi Isabellas webshop ! Det ser bare så sødt ud med den på koglegrenen. Får vi et billed af dig med "nyt" hår ?

Pia sagde ...

hvor er det en sød dekoration med mange søde detaljer

Heidi sagde ...

ejj så skønt en dekoration - den er lige mig ;o) Og ham uglen er da for skøn ;O) Lyder dejligt med frisør - man er jo næsten et nyt menneske når man går derfra igen og ja jeg vil da også gerne lure den smarte der er klar til julefrokost ;O)
Flotte ting du har lagt på igår - nåede desværre ikke forbi

Fortsat rigtig god 3 december til dig ;O)

Anne Bente sagde ...

wawwww den dekoration der, hold op hvor er den flot, og den lille ugle der, den er da bare for sød,

Karina sagde ...

Ihh en lækker dekoration. Havde i det hyggeligt i Dreampapers og fik du lavet noget godt? ; )

troll13 sagde ...

Hvor er den da bare flot. jeg er vild med alle dine detaljer, men da især uglen på grenen.

Margit sagde ...

Jamen den er da bare rigtig sød. En rigtig fin bakke til alle de små ting. Nuser ugle!!!
God aften til dig.

Charlie sagde ...

FIN dekoration og nuttet ugle. OG lad mig lige se - jo "IHH hvor er du fin i håret". =0)

Mutte sagde ...

Åh! hvor jeg kender det med at lede og når man så opgiver, så dukker det som regel op lige foran næsen på én. Sikken en pragtfuld ugle

fasterheidi sagde ...

Ihhhh den er sød din dekoration. Flot at du har bevaret så gammelt julepynt... Hvor er de søde de bambier En dejlig dekoration..Og den ugle... den er jeg da helt forelsket i.... Rigtig god december til dig :)

Charlotte Ravn sagde ...

Den er totalt lækker din dekoration, det ser sødt ud med bambierne på og den ugle er da bare for lækker.