mandag, december 22, 2008

22. december

Ih nu er der kun 2 dage til juleaften. Alle raflegaverne er købt, dem pakker jeg inde imorgen. Julegaverne er pakket ind og lagt i julemandenssæk. Så nu tror jeg at der er styr på det. Det plejer jeg bare at sige hvert år så mangler jeg altid noget. Så shyyy det har jeg ikke sagt. :)
Her er et billede af julegaverne i sækkene.:)
Det er nogle sække jeg lavede for nogle år siden. Jeg var træt af plastikposer. Så synes jeg det var lidt hyggeligere med nogle julesække end at slæbe rundt på gule Netto poser.:)
Tak for hjælpen til 200.- gaven. Den er også købt og jeg tog et af foreslagene, men jeg kan ikke skrive lige nu ide jeg tog, for det kunne jo være at de kiggede med. :) Men 1000 tak for ideerne.

Jeg havde købt nogle røde hyacinter. Troede jeg. Men de viste sig at være mærmest mørk pink. Men de er nu meget fine i farven. Men min mand så også skiltet hvor de var røde, så jeg har vidner på. :) Der bliver jo fremavlet så mange sorter så hvorfor ikke røde, tænkte jeg. :). Men det skal de nok øve sig lidt mere på indtil næste jul. Så jeg prøver bare igen til næste år. Udviklingen går jo hurtig med alt andet så hvorfor ikke i blomsterverden :)

Tak fordi I kiggede forbi og jeres søde kommentare må min blog. Det varmer i denne kolde tid. Så forsat en rigtig god 22.decemer aften til jer allesammen. På gensyn imorgen.

4 kommentarer:

Margit sagde ...

De er da fantastisk flotte. Dejlig varm farve...
God aften til dig.

Karina sagde ...

Det er nogle dejlige julesække du har lavet.
Rigtig god jul til dig og din familie.

Heidi sagde ...

super ide med sække ;o) kan følge dig i den med netto poserne.. må lige lureden ide til næste år .o)
Flotte blomster selvom de ikke er røde

Fortsat rigtig god aften ;o)

Engel sagde ...

hvor er det bare skønt at komme forbi din blog - og rigtig mærke julestemningen sprede sig... En super lækker chokoladeæske du der har lavet - er MEGET imponeret...