torsdag, januar 09, 2014


Hold da op hvor tiden dog går hurtigt. Nu er januar næsten slut synes den er gået hurtigt har været syg i starten af mdr og så har der været fødselsdage hver weekend og d. 1/2 er der endnu en ;) Jeg har da fået scrappet lidt ind imellem. :) Bla. dette LO med min kære far i "trøjen" :) 
Var ikke helt glad for baggrunden men vendte papiret en halv omgang. Så synes jeg det godt kunne bruges selv om jeg synes der er lidt for meget rødt på. Måske jeg skulle splatte med lidt sort :) 
Materialerne er hvid karton. En gammel kuvert til luft post. Washi tape. SC Wood venere chevron og anker. SC 6x6 blok: Atlantic. Hjemmelavet chevron stencil. Mist. 
Det var lige det jeg nåede idag. Nu vil jeg igang med at tømme mine Scrapskabe  jeg har endnu engang tænkt mig at flytte om inde på mit Scrapværelse men det er jo også Emils værelse. Så på den igen så hans klædeskab kan komme ind på hand eget værelse. Lige nu står det inde i kontoret. Det er lidt bedre det står der. :) 

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer det varmer at læse dem :)
I må ha' en rigtig dejlig dag. 
Scrap knuz Gitte. 

mandag, januar 06, 2014

Hurra.

Hurra Emil har fødselsdag idag og han fylder 19 år. Han holdet fødselsdag i lørdags for min mands side af familien. :). Han fik gode gaver en snekugle og en spinderman lyskugle. Han fik også gavekort og tøj men det var ikke lige så spændende som de andre gaver. Fnis =0). 
Han er også blevet fejret på skolen med lagkage og kakao.:) 
Da han kom hjem fik han endnu en gave, dublo LEGO som han er rigtig glad for. :) 
På fredag holder vi endnu en fødselsdag for min side af familien. Emilia skal så også fejre den dag, hun fylder 3 år. :) Så er han vist også blevet fejret. Nu skal vi heller ikke holde flere fødselsdage før til sommer. ;0)
Jeg fik scrappet dette LO idag. Billedet er fra da Emil fyldte 1 år :0) Jeg er bare vild med det billede. :) 
Materialerne er fra MME 6x6 blok "charm". Baggrunds karton, Teresa Collins memorabilia. Thickers. Lily bee stickers. Trine Lassen brant skønne stempler. Vellum. Sytråd. 
Karton er købt hos love2scrap som jo desværre lukker. :( Var forbi i lørdags og fik snoldet lidt, var heldig at få nogle lækre scrapsager. ;0) 

Endnu et rigtig godt nytår til jer allesammen. :)
Håber I er kommet godt ind i det nye år. 
Vores nytårs aften var så hyggelig og vi kom rigtig godt ind i 2014. Men her er der ingen nytårs forsæt, de bliver alligevel kun overholdt de første par måneder.*gg* ;0) 
Har I nogle nytårs forsætter? :)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer og fordi I kiggede forbi min blog. :) 
Knus Gitte.