lørdag, september 21, 2013

Lag-på-lag kursus

Så er jeg tilbage efter en lang blog pause. Der har været en del fødselsdage fester i familien og en masse familie tam tam det sidste halve år. Som om det ikke var nok, så er jeg også gået helt amok her hjemme og har fået ryddet ud i gemmerne. Vi har boet her i 23 år, sikke meget vi har nået at få samlet i de år uden vi egentlig har tænkt over det. Med nu er der tyndet ud i skabe og skuffer. Det er bare så skøøøønt. =) Forsatte med at male værelserne, 3 af værelserne er malet, nu mangler jeg kun 4 værelser + de mange meter karme :0/ Det tager desværre rigtig lang tid, for jeg har ikke så mange timer om dagen, jeg kan nemlig kun male i dags timerne hvor Emil er på sin STU. Det hele skal ryddes væk inden han kommer hjem kl 16. :0/. Jeg satser da stærkt på at blive færdig inden jeg skal pynte op til jul. =)

Tirsdag d.10/9 var på kursus hos Love2scrap. Det var Trine Brandt-Lassen som underviste os i at lave lag-på-lag LO. Hold op hvor jeg synes det var svært. Ikke fordi jeg glemt hvordan man scrapper, mens jeg har været væk fra blog-land, for jeg har da scrappet lidt ind imellem  :). Men det at skulle bruge så meget papir og så klippe i frihånd....puha.....*fnis* Trine sagde på et tidspunkt "at vi behøvede ikke at bruge mere end 10 min på at lave et LO når materialerne var samlet.....WHAAATTTTT....der knækkede min film..... KUN 10 min!!!!! Mig som bruger mindst 1 mdr på 1 LO!!!!! HAHA.  Men ok jeg prøvede virkelig, var en halv time om at sætte papir og billedet sammen. :D.....(=D tror vist det var sæson rekord) Måtte dog pynte det færdigt dagen efter, det tog kun 10 min......*gg* =D Det var et kanon godt og lærerigt kursus. :0)
Kan godt se at papiret sidder lidt skæv, men det er vel ok, min far var jo sømand.....*fnis* ;o)

Brugte en 6x6 blok fra Studio Calico; Atlantic Collection. Thickers fra AC. SC træstjerner og træchevrons. Træalfabet. Trine Brandt-Lassens fede stempler: Det gode liv og Smil du er på
Idag har jeg endelig en fri lørdag og skal ikke andet end at scrappe. :)
Ønsker jer en rigtig dejlig weekend. 
Scrap knus Gitte. :)