torsdag, maj 09, 2013

Konfirmations kort.

Min smukke niece konfirmeret i søndags (den tredje konfirmand i familien :O)). Hendes kjole var bare så fin med perler rundt i taljen og håret var så flot sat med en fletning gennem håret og slangkrøller, hun var bare så fin. Hun skulle køre i en Ford Mustang fra kirken og hen til festlokalerne. Hendes fine frisuren holdt hele turen. ;O) Hun strålede om kap med solen på himlen efter den køretur.
Hun fik en rigtig skøn fest, med taler, sange og utrolig lækker 3 retters gourmet menu. Jeg sang en sang til hende (Bob Dylan: May you stay forever young) Jeg gjorde det kun fordi jeg var en lille smugle "presset" af hendes mor, min søde svigerinde.:) Heldigvis var konfirmandens gudmor (min anden søde svigerinde) i samme båd som jeg og hun var også en lille smugle "presset" og meget nervøs for, at skulle holde en tale.=) Så vi lavede en aftale, at hvis hun gjorde det så gjorde jeg det også. Hun var lige ved at springe fra (det var jeg også), men heldigvis så var det min bror som lavede maden til konfirmationen, så jeg gik ud og bad ham om at holde desserten tilbage til vi havde holdt tale og sunget. Puha ingen vej tilbage der. Hold da op hvor var vi bare nervøse, men bagefter var vi glade for at vi gjorde det. Konfirmandinden og hendes familie var så lykkelig for at vi gjorde det. De troede nemlig ikke at vi ville gøre det...Fnis ;O)
Kortet jeg lavede til hende ligner meget indbydelserne og velkommen sangene. Men det er 15x15 og har en hjerte dolie og tekst på. Teksten fandt jeg HER på SS magasin. Blomster fra gemmerne. Halvperler. Sølv sommerfuglene har jeg skårt på Cameroen.:) Kortet er lavet i alm. hvidt karton og pink bazzill karton. 
 Nu vi jeg se at komme igang med det Mix up kursus som jeg vandt hos SS . Ih glæder mig til at komme igang med at grisse lidt. :O)

 Tusinde tak for jeres søde kommentarer de varmer rigtig meget at læse dem. :)
Jeg ønsker jer alle, en forsat rigtig dejlig Kr. Himmelfarts ferie.

lørdag, maj 04, 2013

Scrapsisters fødselsdags udfordring.

Denne gang bliver det en smash side som skulle laves til SS fødselsdags udfordringer.

Opgave 8. Lav en side i smash, sn@p eller Project Life, hvor du bruger et minde. Det kan være et kort, noget du har fået, samlet eller lige hvad du har lyst til.

Jeg valgte at lave siderne med roserne på, fordi hvergang min far sluttede et "vers" så fik jeg en rose. :) Siderne er i den lyserøde smash bog. Den bruger jeg kun til at smashe om mig selv. Har også en sort som jeg bruge som en rejsebog fra vores ferier. :)

Har skåret Rosen, taleboblen og hjertet på Cameroen. Til titlen har jeg brugt forskellige stickers, Thickers og har skrevet lidt i hånden. Ved godt jeg mangler et ord i titlen det opdagede jeg da jeg havde oploadet billedet på SS galleri, men er rettet i bogen, men I får lige den "gamle udgave" ;O) Der skal stå "holdte" efter "far". Fnis synes også jeg havde lidt for meget plads tilbage....*gg* ;O) 
Hvide Rub-on hjerter og noder. Talen er gemt i den lille lomme, den kunne desværre ikke være opslået da den er på 2 A4 sider. 
Puha det var rigtig hårdt at læse talen igen, men også lidt hyggeligt, og tænke tilbage på dagen, da han holdte talen til mig. Men jeg bliver stadig trist når jeg tænker på, at han ikke er her mere....og ikke lige kan ringe og sige "hej" som han blandt andet også skrev i talen. :)
Tusinde tak fordi I kiggede forbi og lagde en lille kommentar. De varmer :)
I må ha' en rigtig dejlig weekend
Scrapknus Gitte 

torsdag, maj 02, 2013

Scrapsisters fødselsdags udfordring


Her er endnu et LO som jeg har lavet til scrapsisters 5 års fødselsdags udfordringer. 
Det var en ret udfordrende opgave synes jeg. :)

*21(afstemningsopgave)
5 års fødselsdag:
Lav et layout med disse krav
- Brug 5 stk. papir incl. karton red. 5 forskellige stykker papir. 
- Brug 5 stk. pynt
- Brug et billede, der er mindst 5 år gammelt
- Brug 5 ord i din titel.
Du må selvfølgelig gerne bruge andre ting. Men KUN 5 stk. pynt og 5 stk. papir. Vær kreativ ;-)

Uha jeg synes jeg havde mit besvær med at begrænse mig til 5 stk pynt. Skulle tælle hele tiden for at være sikker på at der ikke kom mere på end 5 stk pynt, jeg ville meget gerne ha' lidt mere pynt på LO. =0)

Jeg har brugt alm. beige karton som baggrund (1. stk) CP karton (2. stk) SC karton fra en 6x6 blok (3. stk) MME karton fra 6x6 blok(4. og 5. stk)  Puha det har jeg også talt rigtigt. Titlen (5 ord) er stickers og Thickers i en skøn blanding. ;O) SC sommerfugle (2 stk). Blomst af ukendt oprindelse (1 stk). ;0) Washi tape (2 stk) Heidi swapp mustard mist. :)
Tusinde tak for jeres søde kommentarer det varme utrolig meget at læse dem. 
I må forsat ha' en rigtig dejlig solskins dag. 
Scrapknus Gitte