søndag, februar 24, 2013

Min første PL side :)

Jeg er også igang med PL. :)Her får I min første PL side, (det er ikke forsiden, den får I senere;o)), det bliver den fra 1.nytårs dag. Har fået skrevet på siden efter jeg tog billedet. ;O) Mit PL album bliver mdr for mdr. Men der kommer nok en del sider fra Januar mdr, da jeg laver 1 rum en dag!!! Lidt sikker på at det nok bliver lavet om, når jeg når længere ind i 2013. Hvis jeg forsætter med det kan det godt blive et meget "tyk" PL album  :O)


Det var slet ikke de farver som jeg ville lave det i, men da jeg havde skåret rammen (2013) og opdagede den var mere grøn end guldfarvet, ja så måtte jeg se hvad jeg kunne "grave" frem fra gemmerne. Jeg har ikke scrappet så meget i netop de farver.
Har brugt POW glimmer papir. OA og SC karton. Wasi tape. PL journaling kort fundet på nettet. 
Sidste lørdag var jeg heldigvis blevet rask efter 14 dages sygdom.:0/ Ret heldigt for vi skulle holde Emils 18 års for min mands side om aftenen. Men hvor klodset kan man så være.....tsss,  jeg skulle skære mango ud til salaten til maden. Men desværre smuttede kniven på mangoen og jeg fik skåret i mine finger i stedet for....:O/me bozo. Overvejede at tage på skadestuen med der var mindre en 3 timer til gæsterne skulle komme, så jeg valgte at få skyllet såret og få stoppet blødningen, det tog dog lidt tid at det jo var blommen jeg fik skåret i.:O/ Heldigvis gjorde det slet ikke ondt da jeg skar mig, jeg blev vist mere forskrækket over det, det var også en rigtig skrap kniv. Jeg har heller ikke haft ondt i fingerne bagefter, har dog ikke så meget følelse i snittet på tommefingeren. Fnis det gjorde faktisk mere ondt at få stivkrampestikket hos lægevagten om søndagen.... også flere dage efter. fnis. Det har taget et par dag med at få lavet dette indlæg til bloggen. Det er bestemt ikke nemt at skrive med 1 finger system når jeg plejer at bruge 10....sikke mange tastefejle jeg måtte rette hele tiden og musen kunne jeg slet ikke styre med min langmand, på min mac'mus er der jo ingen knapper på så jeg fik højre klikket hele tiden....hihi. ;O)
Der var "kun" ca 20 foran mig hos lægevagten, var lige ved at opgive og gå til lægen om mandagen. Men natlægerne effektive og så var der heldigvis nogen som havde opgivet og gået hjem igen. Jeg var ude fra hospitalet efter kun en halv time. :) 


Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og de søde kommentarer, de varmer. 
Scrapknus Gitte

lørdag, februar 02, 2013

OSH og shopping

Sikke en hyggelig dag det har været i dag. I formiddags var jeg forbi Scrap'n'dream sammen med Birgit  
Fik afleverede disse 4 OSH kort til Fifty, som troligt stod vagt ved kort kassen og tog imod alle de flotte kort som blev afleveret.:) 
Jeg lavede kortene efter Cecilies fif. Jeg har selv lavet filen til rammerne i silhouetteprogrammet og skar dem ud på min Camero. Satte de punchet firkanter på bagsiderne af rammerne. Har ikke tålmodighed til at få så mange firkanterne til at sidde lige på kortet. ;o) 

Jeg har brugt alm. hvidt karton til rammerne. Papir fra gemmeren. Twine. Bare fordi...et Lawn Fawn alfabet. 
Ja ja jeg ved det godt.....skrev at jeg ikke ville købe noget som helst scrap til mig selv....men ak man er jo bare et menneske. *gg* MEN MEN jeg købte KUN noget som jeg skal bruge til et LO og et mini-album. :O) Huskede da også at købe karton til min nieces konfirmations indbydelser....*gg* 
Svar til Charlotte på herrekortet til min svoger. Jeg har lavet splat klatterne ved først at trykke malingen ud af toppen og så kom jeg en del vand på det maling som lå toppen med en pensel (det er nemmest). Så vendte jeg hurtig dapperen og "slår" den ned i papiret. Men pas på, for det splatter rigtig meget, måtte holde hånden for så jeg ikke fik det ned af tøjet. Sidder og tænker på at det måske havde været en rigtig god ide hvis jeg havde gjort det i min miste kasse i stedet for på bordet.....ja ja så ved jeg det, næste gang jeg vil splatte lidt...fnis.  :)

Tusinde tak for en rigtig hyggelig dag, til alle jer jeg fik hils på og snakket med idag på Scrap'n'dream. Det var super hyggeligt at se jer igen. :)

Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentare.
Rigtig dejlig weekend.