torsdag, januar 31, 2013

fødselsdags kort

Hovsa jeg var da lige ved at glemme at ligge Emilia og Nikolines 2 årsfødselsdags kort på bloggen, de havde jo fødselsdag d.10 og d.16......nå men jeg når det da lige inden januar slutter.....*gg* ;O)

Jeg har på forsiden af Emilia's kort brugt en labels/tag (kan ikke lige huske hvad sådan en hedder ;O) ). Tillykke er skåret på cameroen. Chipboard blomsten er embosset med ZING embossingpulver: Pink glitter. Thickers. Bling bling. Tape fra Greengate. Bånd fra restekassen.
Til Nikolines kort har jeg brugt en rest karton fra gemmerne som baggrund. Chipboard ramme er malet med dapper (efter jeg havde fortyndet det...*gg*) derefter er rammen embosset med clear embossingpulver. Blomsten er en fra gemmerne. Lille kageserviet. Tape fra Greengate og wasitape. Thickers.
Nu vil se at få lavet fødselsdagskortet færdigt, som jeg skal bruge på søndag. Imorgen skal jeg lige nå at få lavet nogle OSH kort til på lørdag. :) Jeg kommer lige forbi Scrap'n'dream og hilser på. :O) Skal KUN købe ind til min nieces konfirmations indbydelser.....hmmmm.....må se hvor længe jeg holder ud IKKE at købe noget til mig selv. *gg* ;O)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer og rigtig dejlig aften.:)
Scrapknus Gitte

onsdag, januar 23, 2013

Herre kort

Jeg er kommet lidt bagud her på bloggen det sidste stykke tid. Men der var lige en masse småting omkring Emil som lige skulle på plads først. Men nu ser det da ud til at lysne, sammenlignet med da jeg startede med alt det papirarbejde og samtaler med det offentlige, som jo høre med når ens handicappet barn fylder 18 år. Så jeg håber da, at det giver lidt mere overskud til at komme rundt på jeres blogge og se hvad I har fået lavet det sidste stykke tid. :)

Men jeg har da haft lidt tid til, at scrappe ind imellem. :) 
Dette kort lavede jeg til min svoger som havde fødselsdag sidste uge. Denne gang ville jeg prøve at lave noget andet på kortet, da jeg synes at de sidste "mange" "dame"kort ligner hinanden, så NU skulle jeg prøve noget helt nyt, det skulle jo være et herre kort. ;O) Så jeg fik hevet mine dappere frem fra gemmerne og ville splatte lidt på kortet. Desværre var de blevet lidt tørre, fnis de har også stået lææænge på hylden. ;O) Nå pyt med det tænkte jeg og kom lidt vand i bøtten, så skulle det vist være fint....fnis :D....hihi nej, for da jeg trykkede på bøtten spang toppen af og malingen væltede ud af bøtten. Skulle selvfølgelig lige ha' et billede af grisseriet....hihi. ;O) 
Heldigvis ramte det slet ikke kortet. De splatter der er på kortet er lavet helt bevidst.  *gg* :O)
Det færdige kort er som sagt (bevidst) splattet med mine dapper. :) "the best day" udskæringen har jeg fået af Birgit . :) Satte et lille skum-B foran. "tillykke" udskæringen er min egen, det var en udkæring jeg havde til overs fra min venindes fødselsdagskort. Teksten er først farvet med brun dapper paint bagefter det har fået noget Distress crackle paint: Rock Candy og til sidste har det fået lidt sort Alcohol ink, for jeg synes ikke den brune farve passede til kortet. Stjernerne er brads som er embosset med distress embossing fra Ranger. Som baggrund er brugt Hero Arts "træ"motiv stempel. Hero Arts SC cling stempel: Plano cirkel.  
Om lidt vil jeg smutte i lufthavnen og hente Nick hjem. Desværre er han kun hjemme i 2 dage. På fredag skal han på skiferie i Østrig, sammen med en kammerat og hans familie. Han kan åbentbart få nok af at stå på snowboard den dreng. ;O) Men det bliver i hvertilfælde dejligt, at ha' ham hjem selv om det kun er for et par dag. For i år kommer vi desværre ikke ned og besøger ham i Avoriaz.

Ønsker jer en rigtig dejlig dag. :)
Scrapknus Gitte


mandag, januar 07, 2013

Fødselsdags kort

Tusinde tak for jeres søde fødselsdags hilsner til Emil igår. Han havde en dejlig afslappet dag, med fødselsdags- flag, gaver og sang. Der var popcorn, lasange og is til dessert. Så selvfølgelig lidt cola i løbet af dagen, helt sikkert en fødselsdag efter Emil hoved. :) Idag blev han så fejret i skolen, hvor han også fik en masse små biler i gave. Så var han med læren ude og købe guf til eftermiddags "frugt". :O)

I får lige kortet som jeg lavede til min venindes fødselsdag i lørdags. Desværre er farverne ikke blevet lidt mærkelige, farverne er lidt for gule synes jeg, de er taget med min gamle iphone 3s (tror det må være en undskyldning for at jeg bare MÅ ha' en ny mobil.*gg*) ;O)

Jeg har brugt karton fra Prima, Jack n' Jill 6x6" blok. En kagserviet. Chipboard cirkel som jeg har embosset med WOW embossing pulver (som jeg bare snart må eje meget mere af.) Bling swirls. Blonde. Wasi tape. Tillykke er skåret på min Camero og limet sammen så der er 4 lag (farven er sart lysegrøn, men ser gul ud). Dymo tape. På kuverten har jeg sat endnu en Camero udskæring, det er 2 skabeloner som jeg har sat sammen til 1. :)
I dag har jeg haft min første arbejdsdag!!!!! Fnis Jep jeg er blevet selvudpeget hjælper for Emil. Det job har jeg lige så længe Emil bor hjemme. :) Emil er kommet i seng så nu er min første arbejdsdag overstået. :O) Så nu må jeg godt blogge...for sådan noget kunne jeg bestemt ikke finde på i arbejdstiden....*gg*;O) Min første arbejdsdag gik rigtig godt, ikke meget anderledes en alle de andre dage Emil er hjemme...tro heller ikke Emil har lagt mære til at der er noget som er ændret. *gg* ;O)

Tak fordi I kiggede forbi min blog. :)
Scrapknus Gitte

onsdag, januar 02, 2013

Årets top 10!!!!

Først vil jeg ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår. Håber I er kommet godt ind i det nye år :). 

Det var min plan at min top 10 skulle ha' været lagt på bloggen nytråsaften. Men efter vi har fået nyt moden, har vi kun haft problemer med det. Bliver smidt af nettet hele tiden, tilsidst opgav jeg og slukkede. :0/ Jeg kunne ikke ligge kommentar fra min iphone, den låste hele tiden....såda noget nymodens pjat....*gg*

Nå nu ikke mere snak, må hellere få lagt det på bloggen mens modemet samarbejder. :) Lige nu ser det da ud til at det virker......bank bank bank...;O) 
Her får I min top 10 fra 2012 det er næsten det jeg fik lage på bloggen. :O) Det var jo ikke særlig meget med der har jo også været en del andet at se til i 2012. Men jeg håber da at 2013 giver mig en del mere tid til både at ligge lidt flere indlæg på min blog og komme rundt på jeres skønne blogge og ligge nogle kommentar her i 2013 :)


Jeg ønsker jer allesammen et rigtig godt scrapår. :O) 
Scrapknus Gitte