fredag, december 28, 2012

Avoriaz

Ja så blev det den 28 december og Nick er taget til Avoriaz igen....snøft. Han skal der ned og arbejde igen i år. Så kommer han hjem igen når sneen er forsvundet om ca. 4 mdr. Det er jo hurtigt:) Heldigvis har han været hjemme iår og fejret julen med os. Det var været nogle rigtig hyggelige juledage, hvor vi har været sammen med hele familien, så han lige kunne sige "på gensyn" . :) Jeg har været meget tidlig oppe idag kl 6 og køret kl 7 for at køre Nick til skibussen som holdte i Tåstrup. Den kørte kl 8.....snøft. Han er dernede imorgen tidlig,( sådan ca.) men heldigvis var en af hans venner fra sidste år med på bussen til Avoriaz. Så bliver turen ikke så lang for ham. ;)
Lige nu sidder jeg foran IKEA I Tåstrup og venter på at de åbner. Skal købe 2 skabe til mit Scrapværelse så jeg kan få ryddet ordentlig op i mit rod. :) godt jeg er her så tidlig for der er udsalg, så kan jeg være heldig at være en af de første i køkkenafd.;)

Synes lige jeg ville vise et LO jeg har lavet med Nick fra da han blev student. Det sidder i hans bog som jeg lavede til ham i studentergave.
Det er ca. 29x29. Har brugt karton og pynt far CP Thickers. Stickets. Knapper.mandag, december 24, 2012

24. december


Jeg vil ønske dig og din familie 
en rigtig en rigtig glædelig jul. 

Juleknus Gitte

søndag, december 23, 2012

Lillejuleaften :)

Jeg fandt et billede af de julekort jeg fik skåret på Cameroen. :). Jeg har brugt alm. karton. Jeg har sat sølvpapir bag stjernehimlen så det ligner lidt en stjernehimlen :)

I aften skal vi over til min bror og hans kæreste og holde lillejuleaften. Han har nemlig ikke hans 2 store børn juleaften De år han ikke har dem, plejer vi at holde lillejuleaften, hvor vi får julemad og risalamande. Vi går rundt om juletræet og synger julesange. Børnene får julegaver bagefter. Glæder mig rigtig meget, det er altid så hyggeligt. :)

Ønsker jer en rigtig dejlig lillejuleaften

lørdag, december 22, 2012

Layout

Tusinde tak for jeres søde kommentar de varmer. :) Jeg har ikke nået rundt på alle blogge som jeg håbede jeg ville. Men efter Emil er heldigvis blevet frisk igen og startede i skole igen i onsdags og været på aflastning torsdag til fredag. De dage har jeg brugt på at indhente alt det jeg manglede at få ordnet var bagud med alt, så jeg fik liiige lidt julestress, kun lidt ;O). Torsdagen brugte jeg til, at få købt alle julgaverne, var på gaden fra kl. ca. 9-17. Kun lige hjemme et par gange for lige at læsse julegaverne af og får lidt frokost:) De blev allesammen pakket ind samme aften. Gaverne er blevet lagt ned i en sort sæk idag inden Emil kom hjem fra skole, mere så han ikke troede, at alle gaverne var til ham. ;O)*gg* 
Arrrahhh ok hvis jeg skal være helt ærlig, (det skal man jo), så er jeg alligevel ikke helt færdig med, at købe gaver, det er dog kun rafle-gaverne til 1. og 2. juledag jeg mangler, det er ikke et store problem når vi har en kæmpe "tiger" lige om hjørnet. ;O)
Julekortene blev sendt i dag. :) Jeg fik lavet 2 julekort her engang i efteråret, nu skulle jeg jo sende mere end 2, så måtte jeg igang med, at få lavet nogle flere julekort. Tænkte at det var nemmere at lave dem på min Camero. De er bare blevet helt ens alle sammen. Men det var rigtig nok også det nemmeste, hvis jeg skulle sende flere en 2 julekort ;O) Hmm det er vist første gang jeg sender så mange julekort ud der er helt ens, det må jeg vist få lavet om på til næste års julekort. ;O) I må desværre lige vente med billeder af julekortene, jeg kan ikke finde dem, men når jeg finder dem så skal jeg nok ligge dem på bloggen. :)
Det ser ud til at der er ved at være styr på det hele, så nu kan julefreden godt se at sænke sig over det lille hjem......skøøønt.:) 

I får lige et LO jeg har lavet for et stykke tid siden, med billede af Emil fra da han gik i børnehave. Jeg har brugt en masse rester karton kan ikke huske hvor de er fra, mener en del fra banneren er fra CP. Knapper fra OA. De blå og røde stickers er fra CP. Sunshine har jeg skåret på min Camero. Skyen med solen er clear stamps fra pinkpaislee. Tags som er farvet med Distress ink. Halvperler og nipsenåle. 
Tusinde tak til jer der havde tid til at kigge forbi min blog i denne travle juletid. :) . 
På gensyn. :)

fredag, december 14, 2012

Tilbage igen......

ja det er min plan at vende tilbage til blog-land igen, efter en meget lang "pause". Men der er sket meget efter mit sidste indlæg d. 27/3, at mit overskud ikke har været til også at "passe" bloggen, eller ligge kommentarer på jeres blogge desværre. Har faktisk slet ikke været forbi min egen blog i flere mdr. min pc'er kunne ikke huske min side da jeg for et stykke tid siden ville ind og kigge på bloggen (kunne næsten heller ikke selv huske mit blog adresse) ;O)
 Puha men for ikke at indlægget skal blive alt for langt så er Emil startet i en ny skole i august. Det er et solist tilbud, hvor han er 1 til 1. Det er bare så godt for ham, han er en rigtig glad for at være på den nye skole. Alt omkring at Emil fylder 18 år er også faldet på plads. Hold da op det var også været lidt af en omgang, men nu kan jeg da se lyste for enden af tunnellen, som man siger. Han får fuld pension, så jeg er blevet værge for Emil og selv-udpeget hjælper for indtil Emil får et bo-tilbud. 
Emil har også været til en del undersøgelser (som startet i februar i år) med han ene nyre som er vokset en lille smule, men det er der helt styr på nu. I onsdags var han på Rigshospitalet og fik lukket de 2 knuder i nyren som bløder og er skyld i at hans ene nyre er vokset. Desværre blev han syg af narkosen og oven i det har han fået feber. Var til lægen og nu har han fået blærebetændelse og er på penicillin den næste uge:( Men det er heldigt at Nick stadig er hjemme, så han kan kigge efter Emil, mens jeg får julehandlet.:)   
   
Men midt i alt det her omkring Emil, så mistede jeg desværre også min far ret pludseligt. Han døde d.12 august og blev bisat 2 dage før min fødselsdag. Det var ret hårdt at miste ham, men jeg er rigtig glad ofr at jeg har 2 brødre, vi har været der meget for hinanden og vi har også en dejlig familien som også har været der for os. Første dag vi var tilbage i huset var ret hårdt og den sidste dag, da vi skulle ha' syn på lejligheden d. 1/11 var skrækkelig, for så vidste vi jo godt at det var allersidste gang vi kom i vores fars hjem. Men de dage imellem var nu ret hyggelige, mine 2 brødre og er 9 og 11 år yngre end mig, så jeg har en masse minder om min far fra han yngre dage og min barndom hvor min mor og far stadig var gift, som mine brødre ikke vidste noget om, de var små da vores forældre blev skilt. Noget vi egentlig aldrig rigtig før har snakket om før, de synes det var ret sjovt at høre om dem selv da de var helt små. Vi fandt så utrolig mange billeder, min far var en rigtig ivrig fotograf hele livet, så vi har utrolig mange billeder liggende fra alle mulige begivenheder som har været gennem årene i familien. Det må være fra ham jeg har arvet det med at tage en masse billeder.;O) Han lavede også lysbilleder og havde stadig lysbillede fremviseren, og den virker stadig, hvor heldigt var det lige.:) Min ene bror og jeg har set nogen af lysbillederne fra da vi var små. Vi har en hel flyttekasse fyldt med lysbilleder, så der er til mange lysbillede aftner med familien. Det glæder jeg mig rigtig meget til at samle familien det var også noget af det hyggeligste min far vidste. :) 

Jeg har scrappet en del, mens jeg har været "væk" fra blog-land. Scrapbooking er nu en helt fantastisk hobby, jeg glemte nogen gange både tid og sted, lige hvad jeg har brug for en gang imellem.
Har lavet et juleLO færdigt med juletræet fra min fars sidste jul.
Jeg har givet mig selv en camero i gave :O) Så den har jeg brugt til rammerne og titlen. Det er det første som jeg har prøvet, at lavet på cameroen. Har dog lavet en hel del flere udskæringer efter. :)
Karton fra MME(tror jeg nok)Kage serviet. Washitape. Gammel bog side. Stickers. BG chipboard.                              
På søndag kommer min mands søskende og deres familier og vi skal ha' glögg og æbleskiver. Bagefter skal vi klippe-klistre lidt julepynt til lokalet hvor vi i år skal holde 1.juledag for hele min mands familie. :) 

Jeg vil prøve at nå rundt på jeres blogge inden jul og se hvad I har fået lavet mens jeg har været "væk".:)

I må forsat ha' en rigtig dejlig 14 december aften og weekend.:)