mandag, marts 28, 2011

Lørdag var jeg til Logescrap hos scrapfactory.....12 timers scrapdag sammen med 8 super søde piger.:) Det var en kanon hyggelig dag med shoppe, snakke og scrappe.....ja ja I læste rigtig jeg fik lavet noget....hele 2 LO's fik jeg lavet helt færdige og fik også deltaget i de 2 udfordringer som vi fik. Jeg fik da også startet på endnu et LO inden jeg kørte hjem. Det er vist første gang det er sket efter et crop.;O)

Udfordring 1
Lav et LO på 30x30
KUN 1 stk mønster papir.
Du skal bruge mindst 2 eller max 3 billeder
Overskriften må KUN være i gul ELLER hvid.
5 stk. brads eller knapper.
Syning(ægte eller falsk)
INGEN sværte.
2 slags bånd.

Materialerne er ensfarvet Bazzill karton. 1 stks. mønster papir fra Inkido, jeg har brugt Dapper; Snow Cap rundt kanten. Thickers de har fået Glimmer glam. 5 knapper. Bling. 2 slags bånd: blonde og organzabånd. 2 billeder af min lille niece Nikoline fra da hun var næsten 1 mdr. gammel :) Falsk søm rundt mønster papiret. Bling bling. Bogstavs stickers. Så fik jeg vist brugt utroligt meget Glimmer Glam.:O)
Det har bare været en rigtig dejlig afslappet weekend. Lørdag gik jo med 12 timers scrap.....søndag forsatte jeg med at scrappe og nydt det dejlige solskinsvejr fra min scrapplads*gg*.
Idag kom Emil hjem fra aflastning og var i rigtig godt humør. Han blev lidt hys da maden efter hans hovede ikke var hurtig nok færdig. Heldigvis var kartoflerne færdige, så jeg "fiskede" lige nogle op ad gryden til ham. Da han havde spist dem, vendte hans gode humør tilbage igen. Så det vil jeg prøve igen i morgen, hvis hans bliver i dårligt humør, lige omkring spisetid.:O)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)
I må ha' en rigtig dejlig uge.

torsdag, marts 24, 2011

4.kort til kortmester

Jeg har lige måtte holde en blogpause siden mit sidste blogindlæg. Lørdag d.12 skulle vi hjem til nogle af vores venner og spise. Desværre måtte vi køre tidlig hjem igen, for jeg blev rigtig svimmel hen ad aftenen.......:( Emils humør også været i rigtig dårligt de sidste uger.:( Så min energi har igen været helt i bund det sidste stykketid, så jeg har desværre ikke være på blogsafari.....:( Torsdagen efter gik det den rigtige vej med min svimmelhed. :) Det var jo heldigt for jeg skulle jo lave det 4. og sidste kort til Scrapsisters kormester udfordring.:)
Emil er på aflastning hele weekenden, så jeg satser på at mine "fridage" skal bruges på scrap og blogsafari..:)

Her er mit bud på 4. og sidste kort til Scrapsister kortmester udfordring. Jeg fandt dette billede på nettet og synes bare det var så sødt, at det måtte jeg bare bruge til et kort. :) Så jeg valgte at lave et vintage kort til udfordringen.

Materialerne er kvistkarton og alm. beige papir. Noderne har jeg fra en gammel node/tekst bog som jeg har fundet på loppemarked. Fandt en og printede den ud og bagefter printet jeg fuglereden ud oveni noderne. Distresset alle kanterne med TH distressin ink. Billet som jeg har fundet i Scrapsisters magasin, og selv skrevet teksten. Blonde. Gamle perlemorsknapper. Rullestempel fra SU. Brudeslør som jeg har farvet.
Tusinde tak for jeres søde kommentarer dem er jeg rigtig glad for,
de gør at jeg kan komme igang igen med at scrappe og blogge. :)
I må ha' en rigtig dejlig scrapweekend
Scrap knus :)

lørdag, marts 12, 2011

3. kort til Scrapsisters kortmester.

3. udfordring i scrapsisters kortmester udfordring skulle der lavet et kort hvor der skulle være mindste 3 lag oven på baggrunden, noget sort, noget rundt, noget krøllet/plisseret/foldet, glimmer. Dette kort er mit bud på udfordringen..:)
Jeg har brugt Tilda karton fra Panduro hobby. Japansk Tape. MS punch til bort. QK dies til selve kortet. Glimmer. Teksten er printet. Bling bling. Kageserviet.TH rosette. Bånd.
Sorry Charlie...næste gang skal jeg nok huske at læse bonen inden jeg æder den....*gg*...men her er en ommer.;O)
Jeg var lige hurtig forbi den navnløse butik igår. Fandt så ud af at den faktisk ikke lå i Komagnistræde men i Farvergade...ups *gg*. Men jeg har heller ikke pralet af at være særlig god til at finde rundt i KBH....*gg*.:O) Men her er navnet og den rigtige adresse.:O)

Butikken hedder:
Tutein & Koch A/S
Farvergade 8
Nu vil jeg smutte på blogsafari og se hvad I har lavet af skønne ting og sager. :)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer, det varmer at læse dem.
I må ha' en dejlig forårs weekend :)

søndag, marts 06, 2011

Kort til kortmester

Endnu et kort til scrapsisters kortmester. :) Denne gange skulle der liftes et kort, og skrive hvad som inspirere en ved kortet som skulle liftes Så det lille twist var at der SKULLE være gult og en sløjfe på kortet. Jeg har bare ikke rigtig noget gult i mine scrapgemmer. Men så kom jeg i tanke om at jeg for et stykke tid siden havde sat en serviet på et stykke karton. Da der jo var en ugle på det kort som skulle liftes og der jo skulle gult på kortet. Så var den sag klaret. :O)

Materialerne er alm. gultkarton. Serviet med ugler som jeg har sat på et hvidt stykke karton med decupagelim. Grenen er fra Maya Road, den har fået MP og grenen er malet med acrylic paint Dapper: Juniper. Teksten er printet. Små blomster knapper. Gul sløjfe rundt om grenen.
I torsdag skulle jeg lige en tur i Magasin og købe et scrapblad. Så smuttede jeg lige forbi Baresso. hvor Nick arbejder, for lige at få en café Lätte.:) Bagefter gik jeg ned gennem Kompagni Stræde, der ligger nemlig en masse skønne butikker..:) Nen så opdagede jeg en kæmpe stor papir handel (husker desværre ikke lige navnet) som ligger i starten af strædet. Jeg "shoppede" først lige vinduer, men så opdagede jeg at de havde alle farver af det skønne japanske tape..mums..:) Så måtte jeg da lige ind og "kigge". Fik også shoppet lidt super lækkert bomuld tråd...;O)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
De varmer.
I må ha' en dejlig søndag.

onsdag, marts 02, 2011

Et fødselsdags kort som min svigerinde og sovger fik i lørdags. Jeg valget at lave et staffelikort, jeg har længe ville lave et. Så jeg måtte lige surfe rundt på div. blogge. Jeg var heldig at finde en tut-video HER hos scrapfactory.Skønt med en tut på dansk... :)

Materialerne er alm karton. Mønster papir fra DCWV. Bånd. Tillykke er et print, det har fået glossy. MS kantpunch. Hero Arts stempler DandelionSilhouette Burst, G5311 Silhouette Spray og K5360 Wild Bouquet. 
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.
I må ha' en rigtig dejlig uge.