onsdag, juli 14, 2010

I dag er Nicks fødselsdag...hurra hurra hurra :)

Ja i dag fylder mit lille pus 20 år og se hvor solen skinner:) I lørdags holdte vi hans fødselsdag og studenter fest for familien og venner. :) Jeg lavede en gæstebog til ham, jeg fik idéen fra Karina som havde lavede en gæstbog til sin søns nonfirmation. Scrapbogen har jeg haft liggende længe, det var en som min veninde havde givet mig. Hun mente at den kunne jeg nok få brug for....det fik hun jo ret i. ;O)

Materialerne er BG, TH, Webster og ensfarvet karton. TH dies. TH distressing ink og embossing. Blomster. Bling brads. Bånd. Hero Arts stempler. Dymo som jeg har inket med TH alcohol ink. Thickers.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
13.

Tænk jeg nåede at lave 12 sider men jeg måtte også bruge natte til hjælp.;O) Det er meningen at sidste sider er side 13 og ikke 12 for den 12. side manglede jeg billedet. Så den side kommer på et senere tidspunkt. :)
Bogen sider er 26x26

Imorgen vil jeg se at komme på blogsafari og se hvad I har lavet af skønt scrap.:) Resten af dagen skal Nick fejres med noget lækkert mad og is fra Paradis...de laver så lækker is...mums.;O)

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
 Det er så hyggeligt at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig solskins dag. :)
Knus :)